Concerte Unic Production @ Cris Club (Toplita) | Caffe Club Dabo (Bistrita)

După succesul pe care l-a avut concertul „Unic Production All Stars” de săptămâna trecută (4 decembrie 2011), artiștii Unic Production au hotărât să susțină în acest weekend alte două evenimente, care se vor desfășura de această dată în afara Bucureștiului.

Primul concert va avea loc vineri, 9 decembrie, în Cris Club din Toplița și va începe de la ora 21:00. Prețul biletului este de 7 RON, iar alături de CenzuraH vor mai urca pe scenă, printre alții, Xela Nam, Hoodie, B-Blue și Cortex.

Sâmbătă, 10 decembrie, artiștii vor concerta la Bistrița în Caffe Club Dabo, începând cu ora 21:00. Alături de CenzuraH vor cânta Xela Nam și Hoodie, iar în deschidere Fentam Terra, Avertisment, Ruthless și mulți alții. Intrarea costă 5 RON, iar Warm Up-ul și After Party-ul sunt asigurate de Maeștrii Crimionic & Rareș aka Underground.

CenzuraH se pregătește de lansarea albumului „Lumi diferite”, care vine după o pauză de șase ani și este un material foarte așteptat de către ascultătorii de gen. În luna noiembrie a acestui an a fost lansat cu succes cel mai nou videoclip al său, „Fii liber”, pe care publicul l-a primit cu entuziam. În cadrul celor două evenimente care vor avea loc în weekend, artistul va cânta piese de pe albumul „Lumi diferite”.

Distribuie

Comments

comments