CONCURS: Guess Who – Un Anonim Celebru – Arenele Romane

Pe data de 10 noiembrie, are loc lansarea albumului “Un Anonim Celebru”, de asemenea, acesta este si ultimul concert de promovare a materialului. Daca vrei sa fi alaturi de Guess Who, la Arenele Romane, HipHopLive pune la bataie doua invitatii duble.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs?

  1. Sa lasi un comentariu cu titlul piesei de pe noul album, la care ai vrea sa faca Guess Who videoclip.
  2. Sa dai un share acestui articol, pentru a raspandi informatia si a ne strange cat mai multi la concert.

Castigatorii urmeaza sa fie alesi in data de  8 noiembrie prin intermendiul site-ului random.org.

Mai multe detalii despre eveniment:

După lansarea celui de-al treilea album solo și a videoclipurilor „Un Anonim Celebru”, „Stele” și „Cupidon”, în această toamnă, Guess Who va începe un turneu național de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”.

Turneul va debuta pe data de 5 octombrie la Timișoara și se va încheia pe data de 10 noiembrie la Arenele Romane, în București.

Show-ul va fi unul plin de energie, susținut de invitați speciali, lumini și proiecții video, pe durata căruia veți putea asculta în varianta live band atât piesele de pe cel mai nou album Guess Who, cât și hiturile lansate de-a lungul anilor.

Biletele pot fi achiziționate în avans direct de pe www.iabilet.ro sau din punctele de vânzare IaBilet.ro (lista completă aici: http://iabilet.ro/puncte-de-vanzare/).

Prețul unui bilet pentru concertul din București este 40 lei, iar, în ziua lansării, la intrarea în Arenele Romane, biletele vor putea fi achiziționate cu 50 lei. În același timp, primele 200 de tichete puse la vânzare prin rețeaua IaBilet.ro vor costa 30 lei (early bird).

Pe durata concertului de lansare, Guess Who va fi însoțit pe scenă de band-ul său, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Ștefan Mihăilescu (chitară), Relu Batog (clape).

Pe scenă vor urca și următorii invitați: SmileyTudor ChirilăGrasu XXL,SpikeIrina RimesFeliMitzăJUNKY și Mefx | Warm-up: Dj Oldskull

„Un Anonim Celebru” reprezintă cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who și este disponibil începând din luna mai a acestui an. Materialul poate fi găsit în format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile, precum și descărcat din iTunes sau Google Play. În același timp, albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumpărat din magazinele de specialitate din țară.

Te așteptăm la concertul de lansare „Un Anonim Celebru”!

*Minorii cu vârsta sub 16 ani vor avea acces doar însoțiți de un adult.

Event: Concert lansare album: Guess Who – Un Anonim Celebru

0

Distribuie

Comments

comments