Eminem a anuntat oficial data de lansare a noului sau album, ‘Revival’

Fanii care au anticipat ca Eminem va lansa un nou album in curand se pot bucura in sfarsit. ‘Revival’, mult-anticipatul album al rapperului a primit o data oficiala de lansare. Producatorul executiv al LP-ului, precum si vechiul colaborator al sau, Dr. Dre, a anuntat acest lucru pe social media printr-un clip video.

In clip, un actor pe nume Trevor poate fi vazut cum parodiaza o reclama la medicamente, anuntand ca are vesti bune pentru tori cei ce sufera de Atrox Rithimus. „Ti-ai petrecut ultimele saptamani auzind zvonuri despre ‘Revival’ si cum te poti trata de Atrox Rithimus. Pai, astazi am vesti bune pentru toti cei ce sufera de AR.” spune el in clip.

Trevor dezvaluie ca ‘Revival’ nu e un medicament ci titlul noului album semnat de Eminem. „Va fi lansat pe 15 decembrie. In numele tuturor care au luat parte la campania ‘Revival’, va multumesc.”

Eminem a inceput sa promoveze noul album incepand cu luna octombrie, cand managerul sau Paul Rosenberg a postat o fotografie in care tine un exemplar din albumul lui Yelawolf in mana, iar o reclama gigant la medicamentul ‘Revival’ poate fi vazuta in fundal. Fanii au devenit suspiciosi dupa ce au vazut semnatura lui Eminem pe reclama (un E scris de-a-ndoaselea).

Use as prescribed by your doctor. @eminem

A post shared by Dr. Dre (@drdre) on


sursa: utv

Distribuie

Comments

comments