Eminem si Dr. Dre vor face un nou album impreuna

In timp ce fanii lui Eminem devin din ce in ce mai impacientati in ceea ce priveste noul album al rapperului, un detaliu in ceea ce priveste mult-anticipatul proiect a iesit la suprafata. Inaintea premierei filmului ‘The Defiant Ones’, regizorul Allen Hughes a dezvaluit niste informatii interesante. Cand a vorbit despre cariera lui Dr. Dre, Allen a dat din casa cateva detalii.

Dre inca inregistreaza. Oamenii nu stiu asta: Dre inregistreaza in fiecare zi. Este in studio si face muzica in fiecare zi, la propriu. Este la fel ca Picasso. Picteaza intr-una. Acum produce, in ultimul ceas, o melodie pentru noul album al lui Eminem. Asa ca Dre este foarte activ in muzica.” a declarat acesta. Tinand cont de cat timp a stat Allen alaturi de Dr. Dre pe platourile de filmare, putem spune ca este o sursa de incredere.

Eminem a tinut secret detaliile celui de-al noulea sau album de studio, inclusiv titlul si data de lansare. Pana acum se stie doar faptul ca este si Dr. Dre implicat in proiect. ‘MMLP2’, cel mai recent album semnat de Slim Shady, a fost lansat in anul 2013.

Spre deosebire de anul trecut, Eminem a inceput sa apara tot mai des pe retelele de socializare, iar asta poate fi un semn ca albumul e chiar dupa colt.

sursa: utv

Distribuie

Comments

comments