Esra – Stiu ca pot feat Petrina Apostol

Esra a lansat videoclipul piesei “Stiu ca pot” in colaborare cu Petrina Apostol. Instrumentalul a fost produs de Dallas.

De mix/master s-a ocupat Benzen, inregistrarile au avut loc la Cutover Studio.

Clipul a fost realizat de Cosmin Sutu.

Această melodie este relizată în scop caritabil, pentru a susţine campania de strângere de fonduri #ştiucăpot- Teach for Romania. Contribuie şi tu cu o donaţie şi sprijină copiii din medii defavorizate care nu renunţă şi care vor să devină cea mai bună versiune a lor:

http://teachforromania.galantom.ro/fu…

#ştiucăpot este mesajul pe care vrem îl transmitem:
Tuturor celor care se îndoiesc!
Copiilor, profesorilor, comunităţii Teach for Romania!
Celor care ştiu că pot şi aleg să facă o schimbare în bine!

Obiectivele campaniei:
Începând cu 10 iunie, Vlad Zahan şi Mircea Racoviceanu vor pedala cale de 1.000km prin comunităţile rurale Teach for Romania, de unde vor trimite fotografii şi poveşti.
Toată planificarea şi logistica campaniei este asigurată din cu resurse proprii.

Teach Bike Challenge:
#ştiucăpot este o campanie de fundraising derulată în cardrul proiectului Teach Bike Challenge, care se adresează pasionaților de ciclism şi amatori sau profesionişti, dar şi tuturor celor care doresc să contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru ei și copiii lor, investind în educație.
Comunitatea Teach for Romania intră în al patrulea an de când își propune să fie un partener de încredere în adresarea provocărilor din sistemul educațional, alături de ceilalți actori relevanți, instituții europene, instituțiile statului, societatea civilă, parteneri din mediul de afaceri, media, și, desigur, persoane fizice. Acest proiect este una dintre platformele pentru implicare şi dialog, pe care ți le punem la dispoziție.

Distribuie

Comments

comments