EyeKon – Bun venit in Tartar (Album)

Published by

front_-_eyekon_-_hiphoplive

EyeKon va demola graniţe cu noul său material… dar înainte de asta tragem linie şi vă spunem că: EyeKon, membru al trupei Avangarda, a apărut bineînţeles pe albumul Avangarda “Elemente Subversive“(pe care l-a şi produs), cât şi pe “Cel mai album” semnat de Jager, pe “Mortal Kombat 3” la Hades Records.

eyekon_-_bun_venit_in_tartar_-_hiphoplive
Acum câţiva ani albumul “O lume moartă“, album ce ar trebui digerat dacă nu a fost deja, era lansat de artist pentru publicul încă mic (spunem mic căci preconizăm potenţialul MC-ului şi valoarea sa).
EyeKon a avut apariţii şi pe mixtape-ul “Delicatese” al lui Deliric, pe “În Ţara lui Andrei“, material ce-i aparţine lui A Plus.
A avut colaborări cu artişti din afara ţării (ex: Anomos, Juvo).
El este unul dintre membrii labelului HipHopLive Crew.

eyekon_-_tracklist_-_bun_venit_in_tartar_-_hiphoplive

Bun venit în Tartar” a luat naştere acum ceva vreme, ca acum să poată fi lansată varianta finală.
Pe “Bun venit în Tartar” există colaborări cu Boke, Galax, Kpo, Mitză, Gun Fu, iar în cele din urmă, dar nu ultimele, Găman Silvia şi Răduţoiu Alina.

fizic_format_-_eyekon_-_tartar_-_hiphoplive

Pentru doritori, albumul poate fi achiziţionat şi în format fizic la adresa de e-mail vreautartar@gmail.com (unde trebuie să specificaţi căteva lucruri pentru fi finalizată cererea: adresa exactă şi numărul de bucăţi dorite).
Acesta este o precomandă şi implică preţul de 20 de Lei + taxele poştale… asta ca fapt divers, că doar nu o să facem prostia de a cumpăra muzică, doar e gratis pe net 😉 (glumim)

Aici vă faceţi o idee:

Distribuie

Comments

comments