Les Twins in Romania – Atelier de dans

Published by

Doi dintre cei mai apreciaţi dansatori din lume vin în România, mai exact în Bucureşti la Fusion Arena, duminică, 24 noiembrie 2013, începând cu ora 14:00.

HipHopLive vă invită la cel mai mare atelier de dans al anului. Les Twins, doi dintre cei mai buni dansatori din lume, vin în România pentru a susţine două cursuri de pregătire pentru cei pasionaţi.

les_twins_poster_afis

Cunoscuţi sub numele de Les Twins, frații gemeni Laurent și Larry Bourgeois, sunt dansatori, coregrafi francezi, și artişti recunoscuţi la nivel internațional pentru talentele lor şi modul inovator de a se exprima prin dans.
Născuţi și crescuţi în Sarcelles, Franța, au devenit favoriții publicului francez în 2008, ca finaliști ai popularului show de televiziune Talent Incroyable. În Statele Unite şi-au câştigat faima, după ce videoclipul cu apariţia lor de la World of Dance a devenit instant cunoscut pe YouTube, depășind peste 6 milioane de vizualizări în mai puțin de un an.
În anul 2011 au câștigat prestigiosului concurs internațional de street dance Juste Debout, la categoria Hip Hop New Style.
Les Twins au dansat pentru numeroşi artişti precum Beyonce Knowles şi Missy Elliott. Cu o înălţime de 193 cm, cei doi frati au lucrat pentru designerul francez Jean Paul Gaultier și au apărut în mai multe campanii publicitare de profil.

Pentru cei interesaţi “cum”: 45 min Larry + 45 min Laurent + 30 min meeting & greeting.
Pentru evenimentul de pe Facebook click aici.

Aici detalii.

 

Distribuie

Comments

comments