FINALA BATTLEMC @ Silver Church 21 Octombrie

Duminica, 21 octombrie va avea loc finala BATTLEMC in Silver Church!

Participantii ajunsi in finala sunt MC Dodo, Phunk B (Constanta), Balan, Rappu, Exile (Timisoara), Faust, Seb, Cosma (Pitesti), Gluby, Euforic, Teslacilum (Galati), Nestor, Pytt si Shobo (Bucuresti).

Juriul va fi format din artisti care detin cunostinte de BattleMC si care au si participat la editiile anterioare de battle organizate in Romania : Doc, Omu Gnom, Arssura si Aforic. Si de aceasta data, publicul prezent la eveniment va avea un cuvant de spus in alegerea castigatorului.

Prezentatorul BattleMC va fi Krem, castigatorul Battle Of Da Dome din 2008. Atat membrii juriul cat si prezentatorul vor face o demonstratie de of da dome.

Pentru ca seara sa fie perfecta, de muzica se vor ocupa baietii de la Chronic.

Reamintim ca acesta este primul campionat national de battle mc, fiind si primul care a avut preselectii in mai multe orase din tara. Echipa HipHopLive s-a deplasat prin cinci orase (Galati, Constanta, Timisoara, Pitesti si Bucuresti) pentru a selecta cei mai buni MC de Battle din tara. Ei se vor lupta la Bucuresti atat pentru titlul de cel mai bun BattleMC, cat si pentru premiul de 3.000 de lei.

Evenimentul va incepe la ora 22:00, iar pretul unui intrari va costa 15 lei.

Va puteti anunta prezenta la pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie

Comments

comments