Grasu XXL sustine introducerea Educatiei Sexuale in programa scolara

….l-am sunat ieri si mi-a spus: Azi nu, te rog eu nu/ Maine sigur facem cum zici tu/ Dar azi nu, nu, nu,nu…Am zis ok si am asteptat ziua de….maine, adica azi cand facem sigur cum zic eu, nu?. 🙂 So!

,,Casa NU moare fetili sustin introducerea orelor de educatie sexuala in scoala, ore predate de medici. Cred ca sunt necesare aceste ore inca din gimnaziu, ca tot vedem la stiri prea multe minore gravide. FOLOSITI PREZERVATIVUL,, spune Grasu XXL

In caz ca, cineva a uitat pentru ce ne luptam noi aici pe profadesex.com readuc in plin plan opinia medicilor care sustin ideea noastra de a lansa o dezbatere publica pe marginea subiectului: Educatia Sexuala, materie obligatorie in scoala, predata de catre medicii rezidenti!

Dr. Ioan Stoian, medic primar obstetrica ginecologie, proprietar spital privat Gynecoland-Eu personal as construi un program national de educatie sexuala. Anumite ore le-as introduce obligatorii, ore in care sa se predea informatii corecte despre protectie, contraceptie, vizitele obligatorii la ginecolog, inceperea vietii sexuale, boli cu transmitere sexuala, modificarile ce apar la pubertate si adolescenta.

Laura Andresan-Apropos domnule doctor credeti ca medici rezidenti ar fi de acord sa predea la astfel de ore, in schimbul nu stiu vreunui punctaj necesar pentru Colegiul Medicilor si examenele care le da un rezident?

Dr. Ioan Stoian, Gynecoland- Cu siguranta ar merge rezidentii si chiar este o idee buna. Cred ca trebuie sa pedalam mult pe factorii de decizie din sistemul educational din Romania, trebuie sa se implice in a educa adolescentele si fetele pubere ce urmeaza sa li se intample la aceasta varsta si mai departe. Parintii lor poate sunt plecati la munca in strainatate, media e cum e, in scoli unii profesori sunt jenati sa tina astfel de ore, cine sa le invete? Eu cred ca este foarte bine ca azi se discuta mai lejer despre sex, nu este nimic rau e o falsa pudoare care ne face sa evitam astfel de discutii sau sa judecam. Trebuie sa fim maturi si sa recunoastem ca nu este sanatos sa avem o gandirea medievala, azi nu este o rusine sa abordam discutii despre sex. Suntem in secolul 21, avem informatii, si este pacat ca OMUL in 2012 sa nu fie cat mai informat despre viata lui, sanatatea lui. Cum sa faci un lucru bun cand nu stii ce ai de facut?

Nu uita sa iti exprimi si tu parerea. Da click aici si voteaza: Cand credeti ca este necesar sa se introduca obligatoriu educatie sexuala in scoli?

Sursa / Mai multe detalii

Distribuie

Comments

comments