Jay-Z “Tata de fata”

Beyonce a născut o fetiţă, care a primit numele Blue Ivy Carter, aceasta fiind primul copil al cântăreţei şi al soţului său, rapperul Jay-Z.
Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a născut prin cezariană, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un spital din New York, după cum au declarat mai multe surse pentru Daily Mail.

Beyonce s-a internat vineri noaptea la spitalul Lenox Hill din New York. Pentru a avea parte de discreţie, cântăreaţa s-ar fi înregistrat la spital sub numele Ingrid Jackson şi ar fi închiriat un întreg etaj al clinicii, pentru care ar fi plătit suma de 1,3 milioane de dolari.

Celebrităţi din lumea muzicală americană, printre care Russell Simmons şi Rihanna, s-au grăbit să îi felicite pe Beyonce şi pe Jay-Z pentru naşterea primului lor copil.

“Bine ai venit pe lume, prinţesă Carter! Cu dragoste, mătuşa Rih”, a scris cântăreaţa Rihanna pe contul său de Twitter.

Beyonce şi Jay-Z au o relaţie din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. De mai mulţi ani, fanii şi presa făceau speculaţii în legătură cu momentul în care vor avea un copil. Deşi sunt consideraţi nişte superstaruri ale muzicii actuale, au rămas întotdeauna discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor.
sursa; mediafax

Distribuie

Comments

comments