Jeremih a castigat 50.000 de euro la un cazinou din Bucuresti!

Jeremih nu o să uite prea curând vizita pe care a făcut-o recent, în România, unde a avut de susţinut un concert. Înainte de a se duce la clubul unde urma să cânte, rapperul a dorit să facă o scurtă oprire la un cazinou din Bucuresti, unde a poposit la o masă de joc.
Precaut, rapperul a intrat la masă cu o sumă mică pe care, în cazul în care ar fi pierdut-o, nu ar fi regretat-o. Artistul a avut însă noroc, la final, când şi-a numărat câştigul, acesta a constata cu surprindere că suma se ridica la 50.000 de euro.
Surse din cadrul cazinoului au confirmat că rapperul american s-a îmbogăţit în urma vizitei la caznou, americanul menţionând că va cheltui până şi ultimul euro cu o fată de pe la noi. “Am să o cheltuiesc cu o româncă, să rămână banii în ţară”, a glumit artistul. Norocoasa ar fi putut să fie Simona Traşcă, alias Pamela de România, pe care acesta plănuia să o răsfeţe cu un sejur de neuitat petrecut la Londra. Dar pentru că acesta nu a avut actele de identitate la ea, nu a putut să iasă din ţară, ratând astfel mini-vacanţa de neuitat.
sursa: cancan.ro

Distribuie

Comments

comments