Layzie Bone își anunță plecarea din Bone Thugs-N-Harmony!

LAYZIEBONE

 

              Layzie Bone a anunțat că va părăsi grupul de Hip-Hop, Bone Thugs-N-Harmony, după ce își va îndeplini obligațiile față de trupă. Layzie a afirmat acest lucru într-o scrisoare pe care a adresat-o fanilor săi și ai trupei, prin intermediu unui site de socializare.

         Layzie a lăsat de înțeles că momentan lucrează la un material muzical propriu. Aceasta este afirmația sa: “Well I’m letting y’all know that I’ve been working on my brand new album, Perfect Timing, and building my brand, Harmony Howse Entertainment. I’m doing what makes sense right now for my family and myself which is building my own brand.” 

(Ro: ”Ei bine, trebuie să vă spun că lucrez la noul meu album care se intitulează –Perfect Timing– și de asemenea îmi dezvolt și propria mea afacere – Harmony Howse Entertainment- . Fac ceea ce cred eu că este mai bine de făcut pentru întreaga mea familie, dar și pentru mine însumi.”)

În timp ce artistul se axează pe munca sa personală, el totuși are de îndeplinit diverse obligații față de trupa din care încă face parte.

Artistul precizează: “I will be performing with Bone thugs-n-harmony at the Rock the Bells dates and for a TV appearance with them, but after that, I am not obligated to do anything else with Bone thugs-n-harmony.”

(Ro: ”Voi concerta cu Bone Thugs-N-Harmony la evenimentul Rock the Bells și de asemenea voi apărea împreună cu ei la un post de televiziune, dar după toate acestea, nu voi mai fi obligat să fac nimic împreună cu ei.)

Declarația artistului de pe Twitter poate fi văzută în captura de mai jos:

Capture

 

 

Distribuie

Comments

comments