O seară de YO! din 2005

Era odata pe 24.11.2005 o seara de YO! la Mtv Romania. Si acum imi aduc aminte cum in fiecare joi la ora 23 fix nu mai aveam nici o alt fel de treaba, pentru ca trebuia sa ma asez in fata televizorului sa vizionez 50 de minute de Hip-Hop pur. Desi aveam doar 15 ani, asteptam cu sufletul la gura sa inceapa emisiunea, la fel cum alte fete de varsta mea asteptau sa inceapa telenovela lor preferata de pe Acasa.

Deoarece nu dispuneam de internet, ci doar de calculator (dar ce e calculatorul fara internet? doar un player, binenteles), eram foarte uimita sa vad melodii si formatii noi de Hip-Hop de care nu mai auzisem niciodata. Iar cand se difuza o piesa pe care o stiam deja, eram in culmea fericirii, strigand : “O da! Asta-i bucata mea!”, iar apoi se mai trezea mama sa-mi mai zica vreo doua de bine.

Tocmai din aceasta cauza, ca ascult Hip-Hop de pe la varsta de 9 ani, si pentru ca nu dispuneam de multe mijloace pe care as fi putut sa le folosesc pentru a ma bucura de muzica asa cum imi doream…am facut un lucru. Imi notam intr-o agenda multe dintre serile de YO! de la acea vreme, pentru ca apoi intr-un fel sau altul sa reusesc sa fac rost de acele melodii.  Si tocmai de aceea as dori sa impartasesc cu voi una dintre acele seri, reamintindu-va si reamintindu-mi in acelasi timp ce clipuri si ce piese bune se difuzau atunci la TV. Aceasta este una dintre listele difuzate de YO!:

1. Slum Village Featuring Kanye West & John Legend – Selfish

 

2. Pitbull – Culo (ft. Lil Jon):

 

3. Snoop Dogg – Ups & Downs/Bang Out:

 

4. Ying Yang Twins – Wait (The Whisper Song):

 

5. 213-groupie love:

 

6. Gang Starr – Nice Girl, Wrong Place:

 

7. Dilated Peoples ft Kanye West – This Way:

 

8. Jackie-O – Nookie:

 

9. Dr. Dre ft. Snoop Dogg – Deep Cover:

 

10. Talib Kweli & Hi-Tek – The Blast:

 

11. Lil Jon & The East Side Boyz – Get Low:

 

12. 2Pac – Keep Ya Head Up:

Distribuie

Comments

comments