Povestea lui Lil Uzi Vert

Lil Uzi Vert este unul dintre cei mai de succes artisti din era soundcloud. El a facut parte din schimbarea care a avut loc prin 2010, moment in care dinamica muzicii a inceput sa se schimbe, imaginea rapperilor evolua si se putea vorbi despre o diferenta considerabila la flow-ul artistilor.

In 2020 multi rapperi veniti in aceeasi perioada cu Lil Uzi Vert s-au retras, dar el a ajuns unul dintre cei mai buni pe domeniul sau. Ba mai mult, a reusit acest lucru in era in care trebuie sa ai content constant, te confrunti cu un adevarat bombardament de informatii in social media si fani care uita foarte rapid ceea ce ai facut in timp si tot ce conteaza pentru ei sunt cele mai recente piese, presiunea si dorinta de a ajunge cat mai vizibil ating fiecare artist.

Lil Uzi Vert a reusit sa mearga pe alta ruta si sa ignore aceasta presiune. A vandut milioane de inregistrari, a fost nominalizat la Grammy si a lucrat cu o parte dintre cei mai mari artisti ai momentului. Mai apoi, acesta a decis sa faca un pas in spate de sub lumina reflectoarelor.

Totusi, dupa doi ani in care fanii au asteptat impacientati un nou material, acesta a lansat in 2020 albumul intitulat “Eternal Atake”. Albumul a ajuns numarul 1 in clasamentele Billboard si a vandut aproximativ 300.000 de copii in prima saptamana. Astfel, Lil Uzi Vert a primit statutul de superstar si a castigat increderea unui fanbase impresionant, lucru care nu se intampla peste noapte.

0

Distribuie

Comments

comments