R.I.P. DMX

Earl Simmons (n. 18 decembrie 1970 – d. 09 aprilie 2021)
DMX a fost deconectat astăzi de la aparatele care îl țineau în viață. Decizia a fost una foarte grea pentru familie, luata in în urma testelor pentru detectarea activității cerebrale.
Rapper, actor și ‘Original Gangster’ – DMX a fost o legendă în ochii iubitorilor de hip hop și nu numai.
Și-a început cariera în prima parte a anilor ’90, dar a lansat primul album în 1998 “It’s Dark and Hell Is Hot” fiind un real succes. În următorii ani cariera sa a urmat o pantă ascendentă, în 2001 și 2002 fiind nominalizat la premiile Grammy (2001 “And Then There Was X” – Best Rap Album și “Party Up (Up In Here)” – Best Rap Solo Performance și în 2002 cu “Who We Be” la categoria Best Rap Solo Performance).
Pe lângă impresionanta cariera în hip-hop, care pentru iubitorii genului nu are nevoie de nicio descriere, DMX a mai activat și ca actor, unele dintre cele mai notabile apariții fiind în filmele “Romeo Must Die” în 2000 împreună cu Aaliyah, “Exit Wounds” și “Cradle 2 the Grave”.
Unul dintre cei mai importanți rapperi din New York, DMX a fost o voce nelipsita de la niciun party cu piese precum “Party Up (Up In Here)”, “Get It On The Floor”, “Dogs Out” și multe altele.
Let’s press play and play for his soul!

Distribuie

Comments

comments