Recenzie: Concert – STRES – NO NAME – Cluj-Napoca

In 23 iulie a avut loc la Cluj in club “No Name” primul concert rap/trap de la ridicarea restrictiilor. Evenimentul lui Stres a fost anuntat acum mult timp dar din pacate a tot fost amanat din cauza virusului.

Intrarea in club s-a putut face incepand cu ora 20:00, cei care au ajuns atunci au putut sa stea si la probele de sunet. Dj Wicked a asigurat atmosfera pana la inceperea concertului, el fiind si printre invitatii lui Stres, alaturi de Cretzu.

Noi am ajuns pe la 00:00, moment in care Stres si invitatii sai erau in fata clubului, discutau cu oamenii deja prezenti. Incet, incet s-a mai strans lumea, era o atmosfera cat se poate de prietenoasa. Biletele se vindeau la intrare, pretul fiind de 30 de lei. Ca un bonus pentru sustinatori, la achizitionarea biletului, primeau si un album “CartiAIR”.

In jurul orei 1:00 a inceput concertul, pentru cei care nu stiu, in “No Name” nu exista scena, asa ca publicul a format un cerc in jurul artistilor. In mare parte am putut asculta piese de pe albumul “RapStar”, fiind cel mai recent material semnat Stres. Cretzu a dat si el cateva bucati si ne-am putut bucura de 2-3 piese de pe Stradavarius. La ora 2:00 concertul s-a terminat, cum altfel daca nu cu probabil cea mai cunoscuta piesa a lui Stres, “Cocaina si Cayenne”.

La final ne-am luat ramas bun, cu promisiunea ca baietii o sa mai treaca prin Cluj si cu alte ocazii. E de apreciat faptul ca desi nu a fost un public numeros, acest fapt nu a influentat prestatia artistilor, cel mai sigur canta cu aceeasi energie pentru 10 oameni cum o fac si pentru 1000. Nu ne ramane decat sa le uram succes pe mai departe in tot ce fac!

 

Distribuie

Comments

comments