Smiley si Krem Colaboreaza !

Smiley & Krem

____________________________________________________

La postul de radio ProFM, GreeG si Onuc l-au avut ca invitat miercurea trecuta pe KREM. Acesta a sustinut un Show a la Krem , live din studioul Pro. Razvan Alexe are doar 23 de ani, iar unii telespectatori ce nu sunt familiarizati cu hiphopul l-au vazut si auzit prima oara la emisiunea “Romanii au talet” de la Pro TV. In emisiunea ce tocmai a trecut , artistul a povestit ascultatorilor toate momentele , de la cele mai grele la cele mai placute, pe care le-a intampinat in emisiune, dar si dupa aceasta s-a sfarsit.

“A fost foarte amuzant si cu siguranta cea mai tare si mai revigoranta experienta. Sint extraordinar de recunoascator tuturor”, le-a spus Krem djilor de la Pro, GreeG si lui Onuc.

Pe scurt in emisiune lucrurile au decurs asa :

Razvan a povestit ascultatorilor, care majoritatea stiau, ca acesta este student la Actorie, ca are o iubita , si ca numele de scena al sau , cu care s-a facut cunoscut, (Krem) vine de la “Kremlin” . Iar ceea ce face el este o joaca de cuvinte, iar flow-ul sau este rezultatul unui antrenament intens.

Dar iata si surpriza :

” •    Smiley ‘a pus ochii’ pe Razvan Alexe inca de la preselectiile de la Romanii au talent “Eu maine as face o piesa cu tine si sunt convins ca o sa facem!” i-a promis atunci Smiley. ”  Greeg si Onuc au facut o mare surpriza si ascultatorilor dar si lui Krem , prin faptul ca Smiley a intrat in direct la ProFM si a declarat pe post ca acesta va face o piesa cu Krem , si ca “nu a fost impresionat doar in timpul emisiunii cind acesta a performat pe scena.”

“Imi place foarte mult stilul lui si felul in care stie sa se autoironizeze. Cu siguranta vom face o piesa impreuna”, a declarat Smiley. “Oficial ne merge si mai bine” l-a completat Krem incantat, care a primit propunerea spunindu-i-se ca “tu esti funny, noi sintem Ha Ha Ha deci ne potrivim”.

Deci sa auzim numai de bine despre aceasta colaborare !

[youtube id=”rr3biFjNQnM” width=”600″ height=”350″]

Distribuie

Comments

comments