stic.man – The Workout

             theworkout

 

                 stic.man (Khnum Muata Ibomu) este unul dintre membrii trupei Dead Prez care pe parcursul activitatii sale in plan muzical a reusit sa scoata trei albume solo: Manhood (2007), The Workout(2011) si The Workout Vol 2(care va urma sa fie lansat anul acesta).

Primul si al doilea volum al albumului “The Workout / Back to My Regiment” vorbeste in totalitate despre o stare motivationala extrem de puternica atat in ceea ce priveste starea fizica dar si cea psihica. Un  cel de-al saselea simt imi spune ca s-ar putea sa fim binecuvantati cu acest album al lui stic, deoarece si pe mine a reusit sa ma motiveze in ceea ce priveste sportul si mentinerea unei stari fizice bune.

Desi pe restul albumelor pe care le-a inregistrat alaturi de celalalt membru al formatiei Dead Prez, M-1, a vorbit foarte mult despre societate si despre ceea ce se intampla in politica, pe ultimele doua albume ale sale a ales sa abordeze o stare de spirit absolut pozitiva care sa fie transmisibila cu ajutorul pieselor si clipurilor sale. Va recomand sa ascultati acest album cu atentie!

Distribuie

Comments

comments