Untold Festival

A fost odată ca niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar povesti: a fost o dată Cluj-Napoca 2015 Capitală Europeană a Tineretului. Un oraş pe malul unui râu, înconjurat de imaginaţie şi de voie bună care invită prinţii şi domniţele din toate cele 9 mări şi 9 ţări, la un bal cum nu s-a mai văzut şi care se va chema Untold Festival.

În mijloc de vară, cu soare şi distracţie, Avicii, David Guetta, John Newman, Fedde Le Grand, ATB şi muuuulţi alţi Feţi-Frumoşi antrenaţi în mânuirea mixerului, microfonului, chitărilor și sintetizatoarelor şi înconjuraţi de magice lumini de stroboscop şi lasere, vor veni la Cluj tocmai de la capătul pământului, ca să ne aducă o experienţă de neuitat!

Mai mult de 10 scene vor împânzi tărâmul Untold Festival şi timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 30 iulie şi 2 august, vei avea de înfruntat, dragul nostru Prâslea, o sumedenie de ispite şi pericole pentru plictiseală: concertele de la Main şi Secondary Stages din Zona River situată între Cluj-Arena şi Sala Polivalentă, concertele şi chill-out zone-ul din The Forrest (Parcul Central), doar ca să răzbeşti în Zona The Citadel (Piaţa Unirii) unde o scenă imensă cu intrare liberă va celebra spaţiul public şi tinereţea sutelor de mii de Greuceni şi de Ilene Cosânzene.

Dar dacă Balaurul cu Trei Capete îţi va fi încurcat drumurile şi în loc de Cetate, vei ajunge în Zona The Pool nu vei regreta: vei găsi aici o petrecere la piscină care l-ar face invidios chiar şi pe Împăratul Roșu!

AVICII: http://goo.gl/zOUVxr

DAVID GUETTA: http://goo.gl/JfVQm0

ATB: http://bit.ly/ATBOfficial

JOHN NEWMAN: http://bit.ly/JohnNewmanOfficial

FEDDE LEGRAND: http://bit.ly/FeddeLeGrandOfficial

TINIE TEMPAH: http://bit.ly/TinieTempahOfficial

ANDYC: http://bit.ly/AndyCOfflicial

ARON CHUPA: http://bit.ly/AronChupaOfficial

PATRICE: http://bit.ly/PatriceOfficial

FATMAN SCOOP: http://bit.ly/FatmanScoopOfficial

CAZZETTE: http://bit.ly/CazzetteOfficial

THIRD PARTY: http://bit.ly/ThirdPartyOfficial

+ mulți alții

Ești nerăbdător să iei parte la experiența UNTOLD FESTIVAL 2015?

Înregistrează-te acum pe www.untoldfestival.com pentru a fi primul care primește informații noi despre festival! De asemenea, dacă te înscrii, vei primi bilete la petrecerile secrete desfășurate de UNTOLD FESTIVAL în cele mai importante orașe ale României în această primăvară.

Informații și bilete @ http://untoldfestival.com/19520_821476251221985_2319060642337784028_n

Distribuie

Comments

comments