B.U.G. Mafia @ B’ESTFEST 2012!

Este oficial! B.U.G. MAFIA au confirmat prezenta lor la B’ESTFEST SUMMER CAMP 2012!

O prezenta controversata si apreciata deopotriva, cu un palmares greu de egalat, B.U.G. Mafia pregateste fanilor un eveniment cu adevarat special: la aproape 10 ani de la ultimul concert sustinut in aer liber, in capitala, trupa va urca pe scena principala a B’ESTFEST SUMMER CAMP 2012, Ciuc Pemium Stage, impartind scena cu capul de afis al serii, Garbage!

Alaturi de B.U.G. Mafia, pe afisul editiei din acest an a B’ESTFEST Summer Camp se vor regasi nume precum PULP, GARBAGE, ROYKSOPP, CARO EMERALD, MODESTEP, SELAH SUE, BOOKA SHADE, MILOW, SKINDRED, DOPE D.O.D., TROLLEY SNATCHA, ANDY C, KREATOR, MESHUGGAH, sau MOONSPELL. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinut de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Distribuie

Comments

comments