Castiga doua invitatii la lansare album Celalalt – 961!

Celălalt, membru Ateliere de Creație, va lansa vineri, 5 septembrie cel de-al doilea album solo –  961, un album la care artistul lucrează de aproximativ un an, un album ce se anunță a fi unul sincer și original, începând de la mesaj până la modul în care va fi ambalat, putând fi achiziționat la concertul de lansare sau presale aici: albumcelalalt@gmail.com.

Evenimentul ce va avea loc pe 5 septembrie va include si o incercare de ajutor pentru cei care nu au atat de mult pe cat au altii si carora poate nici nu li s-a permis sa poata avea destul. La intrare se pot dona haine, carti, jucarii sau alte obiecte. Cu sprijinul Asociatiei “Hai sa ajutam” (https://www.facebook.com/haisaajutam) acestea vor fi distribuite in cadrul unei campanii de ajutorare a unor familii defavorizate din mediul rural si a unor copii saraci proveniti din centre de plasament. 

Alături de Celălalt, pe scenă, vor urca O Bere Si Un Cui, Omu Gnom, Floare, Smokey, Vapor; la platane va fi Dj Pilu, de warm-up se va ocupa  nUKred, iar de after-party King Julien.

 

Ce trebuie să faci pentru a câștiga una dintre cele două invitații simple puse la bătaie?

Destul de simplu! În primul rând să pregătești pentru vineri ceva ce crezi tu că ai putea dona și ar fi util altora, apoi să ne spui într-un comentariu care este titlul primului album solo semnat Celălalt și în ce an a apărut și să dai share public pe facebook acestui articol pentru a răspândi vestea!

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorti, joi, 4 septembrie dupa ora 19:00! Mult succes!

Distribuie

Comments

comments