Eminem și fosta soție se împacă?!

eminem_wife_kim_together_flowe

Eminem și fosta sa soție Kim s-ar putea să se împace (din nou!), potrivit spuselor mamei lui Kim.

Eminem a fost căsătorit cu Kim de două ori și tot de atâtea ori a și divorțat de ea, iar acum se pare că cei doi vor iarăși să fie împreună. Mama lui Kim spune că acest cuplu, care a fost căsătorit de două ori și au împreună o fată de 17 ani (Hailie), este mai apropiat ca niciodată.

”Ne întâlnim aproape în fiecare zi”, spune mama lui Kim, Kathleen Sluck. ”Este foarte posibil ca cei doi să se împace. Se înțeleg mai bine ca niciodată.”

Eminem a vorbit despre relațiile sale cu Kim, dar și cu fiica lui, Hailie, de-a lungul carierei sale muzicale. Pe albumul său de debut din anul 1999The Slim Shady LP, se află o piesă intitulată “97’ Bonnie & Clyde”, care vorbește despre cum corpul lui Kim este transportat către un lac, în timp ce micuța Hailie îl acompaniază în această călătorie.

Următorul album al lui Eminem din anul 2000The Marshall Mathers LP, cuprinde piesa intitulată  “Kim”, un fel de intro pentru piesa “97’ Bonnie & Clyde”. În această piesă Eminem vorbește despre cum el o omoară pe Kim după ce a prins-o pe aceasta înșelându-l.

Eminem vorbește despre fiica lui, Hailie, pe piesa “My Dad’s Gone Crazy”, care este inclusă pe albumul The Eminem Show, din anul 2002.

Kim mai are o fată (pe nume Whitney) dintr-o altă relație anterioară, iar Eminem a fost de acord ca aceasta să fie adoptată de către el. Bunica lui Whitney, Marie Hartter, este de asemenea de părere că cei doi, Eminem și Kim, se vor împăca. ”Cei doi sunt îndrăgostiți unul de celălalt încă de la vârsta de 14 sau 15 ani, iar acest lucru nu va înceta prea curând.” – precizează Hartter Marie. ”Cel mai probabil vor îmbătrâni împreună. Pe cât de mult spune Eminem pe piesele sale că o urăște pe Kim, pe atât de mult o și iubește. Ei sunt un cuplu exploziv și plin de suprize. E ca și cum ai pune gaz pe foc. Întotdeauna am știut și am simțit că Kim a fost singura lui dragoste adevărată, iar ea a simțit la fel despre el”.

 

Distribuie

Comments

comments