Get Down 4 recap

RawCulture – Targu Mures – Get Down 4 – Bboy Recap

Ultimul eveniment de breakin’ care a fost anuntat pe site a fost Get Down 4 din Targu Mures pregatit frumos de MSB Crew. Revenim acum cu o recapitulare video a acestui eveniment facuta de bboys prezenti acolo si de RAW Culture (o chestie noua despre care o sa vorbim imediat).

Get Down 4 recap
Get Down 4 recap

Din punctul meu de vedere recapitularea asta ilustreaza destul de bine si pentru un necunoscator, sentimentul unui bboy la fiecare eveniment la care participa. Se pot vedea o gramada de lucuri, de la drumul pana in alt oras, locurile unde se cazeaza, la cypherele incinse de pe asfalt, sesiunile de la cazare, cypherele dinainte de battleul propriu-zis, muzica si pana la after-party si altele.

Daca definitia hiphopului este Peace, Love, Unity and Having Fun, atunci sper ca asta o sa vedeti si in filmarea aceasta caci noi asta simtim.

Si am promis ca o sa vorbim si de RAWCulture.

RAWCulture se pare ca este un proiect din Bucuresti care promite urmatoarele (conform descrierii de pe pagina lor de facebook) Link aici: -> https://www.facebook.com/RAWCultureRomania

rawculture
rawculture

“Următoarele imagini țintesc spre ilustrarea culturii urbane românești, de la sporturi extreme, la muzica underground și arta stradală. Mișcarea în Europa de Est a ajuns la punctul culminant, iar noi avem misiunea de a imortaliza esența culturii urbane în imagini atât statice, cât și dinamice. Vei descoperi indivizi talentați care se străduiesc să onoreze valorile culturii urbane, pornind de la principiul împărtășirii cunoștințelor, a înțelepciunii și a unei campanii vizuale de informare. Bucură-te de călătoria vizuală în rădăcinile Raw Culture.”

Speram sa se tina de treaba si sa continue cu imagini din cat mai multe orase din Romania nu numai Bucuresti.

Va lasam aici si linkul catre canalul lor de youtube unde pana acum se pot vedea filmari de la Targu Mures. Cei interesati, nu ezitati sa trageti un ochi si aici -> http://www.youtube.com/channel/UCSVZPel0OWDoBRunDcHwB9w/videos

Pareri? Le asteptam in scris la comentarii sau pe facebook. Pace.

Distribuie

Comments

comments