Trei legende ale dansului american vin în București!

Trei dintre cei mai respectați dansatori din lume vor fi prezenți timp de 3 zile în București, la Artizthick Center, pentru a coordona 9 ateliere de dans (Hip-Hop, Locking, Popping și Soul Party Dance), iar în cadrul evenimentului mai sunt organizate și două petreceri, o proiecție de film documentar și o sesiune Q&A. Electric Force Workshop îi reunește pe legendarii Suga Pop, Buddha Stretch și Henry Link vineri (12 februarie), sâmbătă (13 februarie) și duminică (14 februarie),de la 16:00 la 19:00 în fiecare zi, pe calea Floreasca, nr. 67.

suga-popMai mult decât atât, Suga Pop și Artizthick Studios vă invită la primul seminar de dans unde înveți cum să te miști în club, „Soul Party Dance”. Suga Pop este unul dintre cele mai cunoscute nume din istoria stilurilor de dans funky, coregraf al videoclipurilor „Thriller” și „Beat It”, semnate de Michael Jackson. A lucrat cu artiști precum James Brown, Lionel Richie, Gwen Stefani sau Janet Jackson. A fost coregraf al celebrei emisiuni „So You Think You Can Dance?” și a făcut alte coregrafii pentru spectacolele de la Premiile Grammy, American Music Awards sau Billboard Awards. Seminarul de dans susținut de Suga Pop costă 100 de lei și va avea loc sâmbătă, 13 februarie, la ora 19.00, pe Str. Popa Nan, nr. 81. De asemenea, Suga Pop va mai preda încă două cursuri: popping și locking.

Emilio „Buddha Stretch” Austin Jr. este primul coregraf din lume care a ținut un curs de Hip-Hop într-un studio de dans, în 1989, la New York’s Broadway Dance Center. Stretch este primul și, poate, cel mai important pionier al coregrafiilor Hip-Hop, care, indiferent de formă, însoțesc astăzi spectacolul oricărui artist. De-a lungul timpului, a fost coregraful și dansatorul unor artiști arhicunoscuți în orice colț de lume: Michael Jackson („Remember the Time”), Will Smith („Men in Black” și „Miami”), Whitney Houston, Diana Ross, Wyclef Jean, Eric B & Rakim, MC Lyte sau Big Daddy Kane, printre mulți alții. Atât Buddha Stretch cât și Henry Link vor susține câte 3 cursuri de hip-hop dance fiecare.

Henry „Link” McMillan este unul dintre dansatorii cei mai căutați, deopotrivă pentru stilul său unic, dar și pentru calitățile sale de instructor. A colaborat cu artiști precum Mariah Carey, Will Smith sau Michael Jackson. În 1992, pe platourile de filmare de la videoclipul „Remember the time”, al megastarului Michael Jackson, Link, Buddha Stretch, Loose Joint și E-Joy au pus bazele trupei de dans Elite Force. Trupa a schimbat fața videoclipurilor și show-urilor artiștilor din anii ’90. Astăzi, Elite Force este un reper pentru orice dansator hip-hop, profesionist sau amator, iar numele lui Link este legat invariabil de acest stil.

Toate pachetele și prețurile pentru Elite Force Workshop pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului. Întrebări, detalii și înscrieri se fac la adresa de e-mail registration@artizthick.com sau la telefon – (+40) 721 292 900 (Oana Neagu).

Vă așteptăm între 12-14 februarie la Artizthick Center pentru un eveniment unic în România – Electric Force Workshop cu Suga Pop, Buddha Stretch și Henry Link!

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/189136921435255

CONTACT: registration@artizthick.com | (+40) 721 292 900 (Oana Neagu)

Distribuie

Comments

comments