Concert El Nino @Cluj-Napoca, Bermudas Pub (24. 10. 2013)

Joi seara am avut fericitul prilej de a ma simti ca acasa, intrucat Clujul s-a oltenizat pret de cateva ore. Motivul: El Nino a ocupat scena din Bermudas Pub.
Am asistat, de fapt, la o fuziune Ardeal – Oltenia 🙂 intrucat warm-upul a fost asigurat de Dj Necs si Dj Twist, doua nume omniprezente la eventurile hip-hop din zona. Putin trecut de 12, El Nino anunta invitatii serii si cu forta in voce care face peretii sa vibreze aduna publicul nu prea mare, dar inimos, in fata scenei.
Sagrada Familia a semnat condica in acea seara, intrucat platanele au fost lasate in grija lui Dj Twist, iar locul la microfon a fost ocupat de Danez, care a interpretat mai multe piese, precum Clisee de amintiri, Doar un soldat si Pluton de exectutie alaturi de Sushi. Desigur ca printre aceste piese, artistul si-a ales cateva victime din public carora le-a adresat cateva rime imbucurator de acide.
In continuarea serii, publicul a fost captivat de Jianu, artist pe care nu l-am mai ascultat live pana acum, dar tare bine-mi pare ca am avut ocazia. Alaturi de Iulian, acest oltean-clan ne-a antrenat perfect pentru ceea ce urma si a reusit sa starneasca galagie de s-a auzit pana acasa la Craiova, bine, fie, si pana la Tg-jiu. :))
Alaturi de Necs la platane, El Nino a validat toate argumentele pentru care este un fenomen underground. Artistul a interpretat piese precum: Rechini, Dintr-o bucata, Reciprocitate, 1,2,3, Noaptea si piese de pe ultimul sau album, Marele alb. Printre acestea, El Nino a surprins publicul cu doua bucati noi care exceleaza cu doua instrumentale la superlativ. Dupa reactia tuturor prezenti, momentul cheie al serii a fost interpretarea piesei Am auzit, dar de neglijat nu au fost nici momentele dintre piese, timp in care interactiunea artist-public recomandabila oricarui concert hip-hop.
Concluzionand, evenimentul a bifat toate asteptarile publicului si va indrum spre ascultarea urmatoarelor materiale semnate El Nino.

Distribuie

Comments

comments