Recenzie: Unplugged Series: III TRAP PARTY at Flying Circus

Pe data de 4 iulie a avut loc la Cluj, mai exact in Flying Circus, editia cu numarul trei a celui mai tare party de trap din oras, e vorba de “Unplugged”.

Seria de petreceri este organizata de cei de la Gvents in colaborare cu Studio Perspective. La aceasta editie am fost si noi parteneri, urmand sa mai colaboram pe viitor.

Petrecerea incepea undeva pe la ora 22:30, insa, la intrare a inceput sa se stranga lumea de la 22:00. A fost un pic de warm-up, Dj Olar incalzind atmosfera de la 22:30 pana la 00:00. De la miezul noptii si-au inceput setul baietii de la VTGA Squad. Dupa ceva timp a avut loc un moment special, in cinstea lui XXXTentacion:

Sincer vorbind, nu ne asteptam sa fie atata lume, insa, clubul a devenit neincapator. Piesele puse de baieti au fost in mare parte de la artisti straini. Au existat totusi cateva exceptii, publicul reactionand neasteptat de bine si la cativa cantareti romani, precum: WGS Trilla, Micu Prinzz, Boz, Blanco si altii carora le multumim pentru promovare. Totul s-a terminat in jurul orei 4:00, oamenii fiind cu greu convinsi sa se indrepte catre iesire.

Noi ne-am simtit foarte bine, urmeaza noi proiecte, pana una alta va lasam o serie de poze de la eveniment:

“UNPLUGGED SERIES” III // 4 JULY – Photos by Diana Tibre Photography & Studio Perspective

Distribuie

Comments

comments