YUM YUM – Primul brand de streetwear pentru femei din România

Published by

Vineri 3 aprilie, la Colectiv, în cadrul evenimentului Sole&Shape Opening Party, se lansează primul brand de streetwear din România adresat femeilor – Yum Yum, Delicious Clothing

Yum Yum este fondat în 2012 și apare ca urmare a nevoii de a combina materialele comfortabile din streetwear cu designul artiștilor români consacrați. Astfel produsul atinge libertatea de mișcare, deliciul vizual și iubirea pentru artă și cultură. Yum Yum își propune ca în fiecare sezon să aibă o colaborare importantă cu un fashion designer, ilustrator sau artist muzical, pe lângă celelalte colecții basic dezvoltate de către Directorul de Creație și Fondatorul brandului, Simona Mirea

La nivel internațional astfel de colaborări se întâmplă deja de mai mulți ani (Kanye x Nike, Pharell x Adidas, Rihanna x Puma, Supreme x North Face) și fiindcă în România există acces la tehnologie și informație, Simona crede că a venit timpul să transpună în realitate ideile și inspirația la care are acces.

Prima colaborare este făcută cu designerul Laura Vargalui, fost model al anilor 90 și stilist. Laura este un artist complet creând haine, bijuterii, tablouri și care își dorește să dea o nouă viață accesoriului esențial și ancestral, opinca.

Colecția Primăvară Vară 2015 este linia de mijloc în care arta în esență întâlnește pragmatismul streetwear-ului. Înarmată cu mesaje puternice (rădăcini românești, Eu sunt Tu). Yum Yum x Laura Vargalui combină materiale neconvenționale precum tifonul și blana artificială în culori deschise, pastelate cu forme lejere, inspirate din sportwear. O colecție născută din iubire, atenție la detalii și inspirație divină, Laura Vargalui x Yum Yum este pentru regina urbană.

La capitolul fotografie, Yum Yum a colaborat cu Andreea Retinski, Andrei Nagy, Adrian Anechitoaie și Sean Paul.

Întregul weekend după lansarea brandului Yum Yum, pe 4-5 aprilie, la Colectiv – Pionierul, evenimentul Sole&Shape continuă cu urban marketul care începe la 12 și ține până seara la 20:00. În cadrul târgului Sole&Shape vizitatorii vor avea ocazia să vizioneze, să cumpere sau să comande primele linii de haine Yum Yum produse în serie limitată, precum și să reîntâlnească sau să descopere alte branduri urbane românești și internaționale. De asemenea cei care ajung la Sole and Shape #3, vor avea ocazia să vizioneze o sesiune de live grafitti paiting, să-și facă un tatuaj sau să afle mai multe despre istoria sneakersilor în cadrul expoziției de sportshoes.

Magazinul online Yum Yum poate fi accesat la yumyumlook.com sau yumyumlook.com/lookbook

Distribuie

Comments

comments