Kobe Bryant vorbește despre cariera sa eșuată din lumea Hip-Hop-ului!

i

 

Majoritatea interviurilor pe care le are Kobe Bryant sunt, evident, despre lumea în care el activează, și aceea este cea a baschetului. Însă, oarecum pe neașteptate, acestuia i s-au adresat diverse întrebări în ceea ce privește domeniul muzicii Hip-Hop.

Stând de vorbă cu un anumit reporter, baschetbalistul îi răspunde acestuia la întrebarea ”Care este albumul tău de Hip-Hop preferat?”. Fiind vorba doar despre Rap, Kobe Bryant răspunde acestei întrebări cu:

Albumul meu preferat în ceea ce privește muzica.. care gen? Presupun că despre Hip-Hop vorbești.. Trebuie să spun că primul album pe care Jay-Z l-a scos, și anume ”Reasonable Doubt” rămâne preferatul meu. Cel de-al doilea este ”American Gangster”, tot al lui Jay-Z, de data aceasta acest album fiind cel de-al zecelea al artistului. Apoi urmează ”Life After Death” al lui Biggie Smalls.

După ce a răspuns acestei întrebări, Kobe este întrebat de propria sa carieră în lumea Rap-ului și despre acel LP la care el a lucrat ceva timp (LP-ul era intitulat ”Visions”). Pe vremea aceea Kobe a vrut să se concentreze pe propriul său label, și tocmai din această cauza și-a ignorat albumul. O piesă cunoscută a sa este ”K.O.B.E” și este o colaborare cu Tyra Banks.

Kobe-Album

Desigur că această mini-istorioară nu i-a adus sportivului faima pe care o aștepta, însă el spune că a învățat foarte multe din urma acestei experiențe. Kobe precizează:

Da, am avut o colaborare cu Tyra Banks. Acea experiență chiar m-a învățat multe despre marketing și despre cum decurg lucrurile în acest domeniu.

La minutul 16 din video-ul de mai jos puteți vedea declarația lui Kobe despre care v-am vorbit anterior:

 

De asemenea, in cel de-al doilea video îl puteți vedea pe Kobe în acțiune (în ceea ce privește muzica):

Distribuie

Comments

comments