Krack la B’ESTFEST Summer Camp

krack_-_hiphopliveKrack a incheiat cu success cele trei zile de B’ESTFEST Summer Camp!

Weekend-ul trecut, Krack – cel mai fresh brand de streetwear autohton – a fost prezent in cadrul celei de-a saptea editii B’ESTFEST Summer Camp, reusind inca din prima zi sa se transforme intr-un punct de interes pentru cei prezenti in B’ESTFEST Park.

Timp de trei zile, Krack a fost unul dintre cele mai frecventate stand-uri din bazzar-ul amenajat in B’ESTFEST Park, acest lucru reflectandu-se atat in vanzari cat si in feedback-ul primit de la vizitatori. Incepand cu modelele si terminand cu calitatea si croiala materialelor, Krack a devenit intr-un timp neasteptat de scurt un brand cautat si apreciat in cadrul iubitorilor de cultura urbana. Pe parcursul celor trei zile, pe langa clientela obisnuita, standul Krack a fost vizitat si de clienti de peste hotare si de figuri marcante ale hip hop-ului autohton: Bean MC, Vali Umbra, Dj Power Pe Vinil, Low Freq (Shadowbox), Biggie Iordache (Shadowbox), Dj Sauce, Vlad Dobrescu sau Rimaru fiind doar o parte dintre cei care au ales sa poarte creatiile Krack! Noul model de tricouri – KRCK Tapes, lansat in premiera la B’ESTFEST Summer Camp, a fost foarte apreciat de catre artistii din scoala veche.

Construit sub sloganul „based on a real story”, Krack inseamna muzica, hip-hop, atitudine, graffiti, dj-s, b-boys & b-girls, vinyl-uri, skateboard-ing, biciclete, fashion, proteste, distractie, creativitate, libertate.

Doritorii pot plasa comenzi la adresa shop@krack.ro insa inainte de acest lucru trebuie sa verifice pagina https://www.facebook.com/KRACK82 pentru a vedea produsele ramase disponibile din stocul primei colectii.

Pozele pot fi descarcate de la urmatorul link:
http://ge.tt/1TY35Jl?c

Distribuie

Comments

comments