Lil’ Kim – Looks Like Money

 Lil’ Kim (39) sau “Queen Bitch” nu se dezminte: in cel mai nou single al ei  “Looks Like Money“, ea de fapt vrea sa sarbatoreasca faptul ca a implinit varsta de 39 de ani, pe data de 11 iulie. Acest single inca nu are videoclip, dar Kim ne promite ca acesta va aparea destul de curand.

Ea face un toast pentru viata buna si isi etaleaza ce are mai de pret (bijuteriile sau chiar propriul corp). Cred ca e un fapt cunoscut ca artista a avut un mega succes in lumea masculilor mult mai deschisi catre astfel de subiecte decat jumatatea feminina. Nu numai gratie muzicii pe care o face ocupa micuta (are numai 1,50 m) Kimberly Jones, inca de la inceputul carierei, primele pagini ale publicatiilor, ci si din pricina relatiilor amoroase pe care le-a avut  cu diversi artisti consacrati: in 1997 cu Notorious B.I.G., barbatul casatorit care a descoperit-o, P.Diddy si Jay-Z fiind urmatoarele ei “victime”.

Nonconformista pana peste poate, micuta diva nu joaca niciodata conform regulilor impuse de societate, ea face intotdeauna ceea ce vrea – o atitudine care incita si inhiba in aceeasi masura! Despre titulatura de “Queen Bitch” spune ca ar fi primit-o de la colega ei de breasla, rapper-ita Foxy Brown, in urma unei lovituri pe care i-a aplicat-o direct in fata!

 

Distribuie

Comments

comments