New Artist In Town: BLANCO

Blanco este un tânăr artist născut în Slobozia. Deşi cântă doar de un an şi jumătate, a atins nişte cifre impresionante pentru exeperienţa pe care o are.  A avut colaborări interesante, iar pe viitor ne asigură de faptul că muzica sa va evolua, artiştii alături de care urmează să scoata piese fiind pe măsură.

Mai multe informaţii şi curiozităţi despre Blanco puteţi afla din următorul interviu:

HipHopLive: Salut!

Blanco: Salut HipHopLive, mulțumesc pentru invitație !

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre tine?

Blanco: Numele meu este Cătălin Stănciulescu și sunt din Slobozia.M-am apucat de muzica acum un an şi puțin, totul începând dintr-o simpla joacă de a mea.

HipHopLive: De unde provine numele tău de scenă?

Blanco: Prefer ca proveniența numelui meu de scenă sa rămână un mister.

HipHopLive: Ce te inspiră să faci muzică şi de ce ai ales acest gen?

Blanco: Există mulţi factori care mă inspiră în muzică, de la modul de a-mi trăi viaţa, la vestimentaţie.  Asimilez lucrurile din jurul meu şi le permit să se transforme în creativitate. Consider că versatilitatea este punctul meu forte, deci nu mă pot încadra într-un anumit tipar. Nu am reliefat până acum acest atuu, însă cu siguranţă îl voi accentua în viitoarele mele proiecte.

HipHopLive: Care sunt realizările tale în muzică? Cu cine ai colaborat şi care sunt piesele de care eşti cel mai mândru?

Blanco: Incipitul realizărilor mele pe plan muzical este unul destul de înfloritor, ajungând la pragul de 150k views într-un singur an cu două piese de care sunt mândru. Întrevăd o punte prielnică pe viitor pentru creaţia mea, întru cât am mult potenţial de exploatat.Am colaborat cu diverși artiști din sfera muzicală a underground-ului,  și nu ştiu dacă pot să îmi compar piesele între ele, deoarece sunt mândru de toate în aceeași măsură.

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre viitoarele tale proiecte? Pregăteşti ceva?

Blanco: Despre viitoarele mele proiecte.. Da, mereu pregătesc ceva. Acum lucrăm la videoclipul piesei Dolce Cavaua, care este programat să iasă pe la începutul lui August, iar după va urma să scot un single, tot cu videoclip, numit Sezonul Floss. De asemenea, există și foarte multe colaborări cu artiști cunoscuti la care lucrez şi vor apărea in scurt timp.

HipHopLive: Noi îţi dorim mult succes, mulţumim pentru timpul acordat!

Blanco: Same, much love!❤

Date şi link-uri de contact ale artistului:

Youtube: https://www.youtube.com/user/Jo1nTBeatBox

Instagram: https://www.instagram.com/blancosvx/

Facebook:  https://www.facebook.com/blancosvx/

Distribuie

Comments

comments