New Artist In Town: GNOSTIC

GNOSTIC, pe numele său real Pleşa Silviu s-a născut în Sebeş (judeţul Alba), dar, în prezent locuieşte în Londra. Acesta are 21 de ani, dintre care câţiva şi i-a dedicat muzicii. Pe lângă muzică, o altă pasiune de a lui este gătitul, motiv pentru care s-a mutat în Londra, pentru a putea îmbina cele două pasiuni: muzica şi bucătăria.

În ultimul timp, consider că a adoptat un stil mai fresh, acum făcând parte din echipa LUCKYNUMBER9.

Am vrut să aflu mai multe despre artist aşa că i-am luat un scurt interviu:

HipHopLive: Salut!

GNOSTIC: Noroc broski.

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre tine?

GNOSTIC: Trăiesc în Londra, am început să scriu toamna, născut şi crescut în ardeal. Detaliez multe aspecte personale când scriu, sunt pe #treabamea.

HipHopLive: De unde provine numele tău de scenă?

GNOSTIC: A fost ca un fel de cadou, l-am primit de la Rapaus, un prieten apropiat care a fost de vină pentru multe la început.

HipHopLive: Ce te inspiră să faci muzică şi de ce ai ales acest gen?

GNOSTIC: Încărcătura emoţională e cel mai bun drog, totul stă în a simţi. Nu ma fut cu treburi gen trebuie să fac o piesă x pentru y.

HipHopLive: Care sunt realizările tale în muzică? Cu cine ai colaborat şi care sunt piesele de care eşti cel mai mândru?

GNOSTIC: OAMENII, de cele mai multe ori mă consult cu interiorul, iau elemente şi întâmplări din exterior şi îţi arunc vibe-ul. Nu e despre a exista, ci de a face ceva. Nu regret nici o piesă, nu vreau să fiu mândru de niciuna, fiecare şi-a avut timpul şi sunt recunoscător. Colaborările le pot considera etape. Am avut Old Records Sebeş, first crew, mă înclin. Am avut Transilvania Music, vă mulţumesc. Acum e timpul pentru LUCKYNUMBER9, e timpul pentru altceva.

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre viitoarele tale proiecte? Pregăteşti ceva?

GNOSTIC: Nu pregătesc nici un material în momentul acesta, dar vezi că #bandamea şi #treabamea au ieşit. Karie, GROZILLA şi Tagg, ei trei vor lua parte şi vor sta la baza viitoarelor mele viziuni. Aşa începe totul.

HipHopLive: Noi îti dorim mult succes, multumim pentru timpul acordat!

GNOSTIC: Apreciez broski, bless *flames coming out*

Date şi link-uri de contact ale artistului:

Instagram: https://www.instagram.com/iamgnostic
Youtube: https://www.youtube.com/LuckyNumber9
Facebook: https://www.facebook.com/GNOSTICMUSIC

Distribuie

Comments

comments