New Artist In Town: DICE

După interviul cu Kev, vine discuţia cu Dice, pe numele său real Alexandru. Acesta şi-a pornit “aventura” din Calafat, acum fiind stabilit în Bucureşti. Putem spune că de la începutul anului, Dice, s-a reinventat, acum abordând un stil foarte fresh.

Un lucru de apreciat atât la el cât şi la Kev e că au rămas uniţi şi au evoluat, indiferent de provocările vieţii. În plus, aceştia pregătesc un album, mai multe detalii aflaţi din interviu.

HipHopLive: Salut!

DICE: Salut, bine v-am găsit!

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre tine?

DICE: Mă numesc Alexandru, am 24 de ani, iubesc arta de orice fel, iubesc natura, vin din Calafat, locuiesc în Bucureşti de 5 ani, unde m-am şi format cumva ca artist.

HipHopLive: De unde provine numele tău de scenă?

DICE: E o poveste foarte lungă legată de numele meu de scenă, dar, pe scurt, consider că fiecare om poartă un număr de mai multe feţe ( exact ca zarul),pe care le schimbă, în funcţie de stările fundamentale proprii. Aşa s-a născut DICE, şi am separat omul de artist.

HipHopLive: Ce te inspiră să faci muzică şi de ce ai ales acest gen?

DICE: Ce mă inspiră să fac muzica ? Orice se află în jurul meu, orice mi-ar putea atrage atenţia într-un mod plăcut mă inspiră, un peisaj, o amintire, o întâmplare, o femeie, un prieten, familia. Boss, în principiu orice chestie ce-mi oferă energie pozitivă în sfera mea de lucru, mă inspiră.

Genul muzical nu l-am ales eu, m-a ales El pe mine. Eram copil, aveam 5 ani, si găseam la tata în colectie casete RnB, Sean Paul, best of Missy Elliot, sau casete cu hip hop românesc, de pe vremea când Tataee de la B.U.G. încă era Mr. Juice sau de pe vremea când ascultam La Familia şi amestecam sticle de vin cu American Cola pentru că asa era atunci. Mi-am dorit mereu să fac acest gen de muzică, deoarece exprimă libertate şi putere, dar şi dăruinţă şi pasiune.

HipHopLive: Care sunt realizările tale în muzică? Cu cine ai colaborat şi care sunt piesele de care eşti cel mai mândru?

DICE: Cea mai mare realizare a mea în muzică, este Sheesh Nation! De ce ? Pentru că e un proiect, o echipă,
o familie, un business  şi o legătură între artişti, toate combinate într-un singur nume, “Sheesh Nation” ! Lucrez cu KEV de vreo 5 ani de zile.. 5 ani de zile în care, am evoluat, am scris mult, am trecut prin case, studio-uri, anturaje, ş.a.m.d. , iar după toate astea am rămas la fel de uniţi. Cu ocazia asta, ţin să-i mulţumesc. Colaborări, nu prea am, doar cu oamenii mei, cu care mă înţeleg şi într-o discuţie, şi pe un instrumental la fel de bine. 1 ianuarie 2018 a însemnat o renaştere a artistului D!CE, prin urmare sunt mândru de toate piesele pe care le-am scos începând cu 1.ianuarie.2018.
Totuşi dacă vrei să şti, top piese preferate de la KEV & D!CE :
1. KEV & DICE – Sheesh
2. KEV & DICE – Bandidos
3. BLANCO & DICE – Scuză-mă pe mine
(Ordinea nu contează)

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre viitoarele tale proiecte? Pregăteşti ceva?

DICE: Pe viitor, produsul Sheesh Nation rămâne top, vrem să ducem totul la alt nivel, alături de oamenii care ne-au susţinut, şi încă ne susţin, şi cu ocazia asta, ţin să le mulţumesc şi lor! Multă dragoste Bandidos & Guapas. DAAAR, pentru că întotdeauna există un “Dar” , staţi cu ochii pe noi, deoarece KEV & DICE lucrează la un material împreună cu gAZAh, care o să răsune din strada, în blocuri, în case, în maşini, şi peste tot! Vreau să-i mulţumesc lui gAZAh pentru că a crezut în noi, şi vreau să fiţi pe fază, pentru că începând cu anul acesta KEV & DICE reprezintă fresh-ul !

HipHopLive: Noi îţi dorim mult succes, mulţumim pentru timpul acordat!

DICE: Mulţumesc pentru invitaţie, a fost o plăcere. Sheesh!

 

Date şi link-uri de contact ale artistului:

Facebook: https://www.facebook.com/DICESHEESHNATION

Instagram: https://www.instagram.com/dicele__

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCaVerQ-ibJ_RGIK0HH9ZTrw

 

Distribuie

Comments

comments