New Artist In Town: DSGAHC

DSGAHC, este un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, care deja are 3 mixtape-uri. El este susţinut şi de băieţii de la Amavi, studio la care a înregistrat tot materialul care urmează să apară. E un băiat muncitor şi modest care cu siguranţă va avea un viitor frumos în muzică.

HipHopLive: Salut!

DSGAHC: Salut!

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre tine?

DSGAHC: Numele meu e Alexandru, am 19 ani, sunt din Bucureşti, sunt un om simplu care munceşte mult iar când mai prind puţin timp liber mai scriu sau mai fac câte-un beat.

HipHopLive: De unde provine numele tău de scenă?

DSGAHC:Primele trei iniţiale ”DSG” sunt iniţialele numelui unui prieten bun din copilărie, iar celelalte trei ”AHC” sunt iniţialele numelui meu care împreună se pronunţă Desega. :))

HipHopLive: Ce te inspiră să faci muzică?

DSGAHC: În mare parte mă inspiră viaţa, oamenii şi natura.

HipHopLive: Care sunt realizarile tale în muzica? Cu cine ai colaborat si care sunt piesele de care esti cel mai mândru?

DSGAHC: Am reuşit să fac trei mixtape-uri până acum, repectiv ”Livada cu versuri” , ”Flori de piatră” şi ”Excelsior”.
Am colaborat cu frăţiorul meu Plumb, cu Sone şi cu Dragoş Miron, iar piesele de care sunt cel mai mândru..nu ştiu, sunt mulţumit de tot ce am scos până acum chiar dacă la început nu mi-am permis beat-uri sau mix-masterizare care să-mi aducă piesele la o calitate mult mai bună.

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre viitoarele tale proiecte? Pregăteşti ceva?

DSGAHC: Da, am primit ajutor de la nişte oameni foarte tari cărora aş vrea să le mulţumesc mult pe această cale, unul dintre ei este Maich Checka. El m-a ajutat să duc la bun sfârşit primul meu album care se va numi ”Element de foc”, şi care a fost lucrat în totalitate la studioul Amavi.

HipHopLive: Noi îţi dorim mult succes, mulţumim pentru timpul acordat!

DSGAHC: Vă mulţumesc şi eu că susţineţi şi că încă mai promovaţi muzica, multă sănătate!

Date şi link-uri de contact ale artistului:
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UClFwzIu-s1rZPWr7opoU20w
Facebook: https://web.facebook.com/elementdefoc99/

Distribuie

Comments

comments