Nwanda – Lansare “Balanta” @ Silver Church, Bucuresti (10.03.2013)

Published by

Primul material al lui Nwanda, “Balanta“, a fost lansat in mediul online in noiembrie 2012. La scurt timp, albumul a fost lansat si fizic la Ollie Gang Shop, alaturi de o gama de tricouri a artistului.

Acum, in luna martie, mai exact pe 10, “Balanta”  a beneficiat si de mult asteptatul concert de lansare ce a avut loc in The Silver Church Club.

De la orele 21:30, toata  “biserica”  s-a transformat intr-un mare party Facem Records prin intermediul warm-up-ului asigurat de Dj Grigo (Chronic).

Pe masura ce minutele treceau, publicul devenea din ce in ce mai nerabdator si curios, indreptandu-se usor usor spre scena. Dupa 23:30, cand nici nu ne asteptam, Nwanda isi face aparitia plin de incredere si entuziasm, zambind pe sub gluga, alaturi de Carbon. Piesa dupa piesa, publicul scanda din ce in ce mai tare, iar Nwanda devenea din ce in ce mai incantat de reactiile acestuia. “Vraji“, “Prost nu inseamna nebun” au fost unele dintre bucatile care au dus biserica la extaz.

Inca un moment memorabil in stilul C.T.C. s-a semnat in condica odata cu nelipsita bucata din concertele lor, “Interzis nefumatorilor“, urmata mai tarziu de “Muzica” (remixul cu Aforic si Carbon), piesa ce a fost cantata inca o data la sfarsitul concertului.

Cu siguranta toti ascultatorii prezenti duminica seara in biserica au fost curiosi de cum se va desfasura concertul, avand in vedere faptul ca a fost primul al lui Nwanda dar si faptul ca Nwanda este cel mai feelingos dintre toti C.T.C.-istii. In numele tuturor pot afirma ca nu am fost dezamagiti. Nwanda s-a ridicat peste nivelul asteptarilor, reusind sa echilibreze atmosfera din biserica, asa cum a facut si cu albumul “Balanta“.

Cum o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte, va lasam sa rememorati seara cu ajutorul galeriei foto.

Distribuie

Comments

comments