Recenzie: Deliric x Silent Strike II at /FORM Space

Pe 7 martie Deliric si Silent Strike s-au intors la Cluj, in /FORM Space, pentru lansarea celui de-al doilea album împreună: Deliric X Silent Strike II. Spun ca s-au intors deoarece si anul trecut am fost prezenti in aceeasi locatie la prima lansare a albumului, concert care a fost sold-out chiar inaintea datei stabilite pentru show.

De data aceasta, din nou a fost foarte multa lume, nu s-au epuizat chiar toate biletele, poate din cauza vremii de afara, a virusului Corona sau a preturilor biletelor care variau intre 50 si 70 de lei. Plus o parte poate se asteptau sa fie exact acelasi concert ca si anul trecut.

Cu toate acestea, Deliric, Silent Strike, DOC, Vlad Dobrescu, DJ Nasa si Muse Quartet au urcat pe scena putin dupa ora 22 si au coborat in jurul orei 23:40. Pe tot parcursul spectacolului, pe fundal se puteau remarca vizualele realizate de Dan Basu.

In mare, a fost un inceput in forta, DOC a anuntat chiar de la inceput ca o sa fie destul de multe bucati la care publicul trebuie sa isi foloseasca gambele. Dupa cateva piese, Vlad Dobrescu si DOC l-au lasat pe Deli sa isi spuna of-urile alaturi de Muse Quartet, cu care a cantat cateva piese mai lente, de suflet. Mai apoi s-au intors baietii si a reinceput nebunia. La sfarsit nu a putut sa lipseasca bis-ul si spre surprinderea fanilor nu s-a cantat doar o piesa ci 4-5, in final Deliric multumind publicului clujean care mereu l-a sustinut. Majoritatea pieselor cantate au fost de pe cel mai recent material semnat Deliric x Silent Strike, dar, au fost si piese create de DOC si Vlad Dobrescu, bineinteles nu puteau sa lipseasca si cateva bucati CTC.

In final, cred ca trebuie sa invatam sa pretuim artistii, atunci cand primim calitate sa stim sa oferim la randul nostru. Nu am plecat niciodata dezamagit de la un concert CTC sau a oricarui membru din trupa. Asa cum a afirmat Deliric in timpul concertului cei 3 sunt niste monstrii sacrii ai hip-hop-ului romanesc.

Pentru galeria completa de imagini realizate de Marmo (MarmotA Photography), click aici.

Distribuie

Comments

comments