Recenzie: Lansare Cedry2k – ”Colaborari 3” – Euphoria Music Hall

Pe data de 25 octombrie a avut loc lansarea materialului “Colaborari 3” semnat Cedry2k. Alaturi de Cedrea a urcat pe scena din Euphoria Music Hall si Eufonic. Publicul prezent a avut parte de o portie zdravana de rap clasic si autentic.

Per total, am avut ocazia sa ascultam un mix de piese in colaborare cu diferiti artisti. Fiecare bucata a transmis mesaje puternice care au miscat vizibil ascultatorii. Desi Cedry2k a anuntat inca de la inceput ca urmeaza sa cante fiind ragusit, nu a plecat nimeni, artistul a oferit chiar posibilitatea de a se recupera banii pe bilet. In ciuda acestei probleme, Cedrea a reusit sa duca show-ul pana la final, multumind in repetate randuri fanilor pentru incurajari si dedicare. Pe langa piesele bine cunoscute precum “Clasic” , “Scoala Veche”, “Una din doua” , “Consecinte” etc. au fost momente in care Eufonic a avut sansa de a interpreta cateva creatii proprii, Cedry2k cerand incurajari din partea publicului, dat fiind ca Eufonic nu a mai lansat nimic de acum 3-4 ani.

Patriotism, iubire si sinceritate ar fi cuvintele potrivite pentru a descrie atmosfera de la Cluj, atat din partea celor de pe scena cat si din fata acesteia.

Pentru fotografiile de la eveniment puteti da click AICI.

Distribuie

Comments

comments