Sunset festival, editia de mai!

Sunset Festival a avut loc in perioada 28-29 aprilie in Vama Veche. Daca ai ratat evenimentul, mai ai o sansa in luna august (10-12). Organizatorii promit mai multi artisti, cu rezonanta mai mare la public.

Revenind la editia din primavara, festivalul a durat 2 zile, dupa cum urmeaza:

Ziua 1

Keri si Tony Slow au fost cei care au deschis festivalul in jurul orei 9. Acestia au fost urmati de Dj Oldskull, e de mentionat faptul ca acesta a pus muzica pe toata durata zilei, avand momentul lui dar si intre artisti. Mai apoi a urmat dspeckt, lumea fiind pregatita pentru unul dintre cei mai asteptati artisti de la festival, Nimeni Altu’. Maestrul a avut un show impecabil, asa cum ne-a obisnuit. Putin mai tarziu, au ucat pe scena baietii de la CTC. Reactia a fost pe masura, publicul cerand ca acestia sa revina pe scena, lucru care s-a si intamplat. Punctul culminant al primei zile a fost revenirea pe scena a trupei Specii. Toata lumea ii astepta si se intreba oare ce stil urmeaza sa abordeze dupa atatia ani in care Chimie si Dragonu’ au cantat pe cont propriu. Baietii nu au dezamagit, oferind un show inedit si o experienta de neuitat. Amintim faptul ca urmeaza lansarea unui nou material, pe data de 1 iunie. In final, Dj Lexi si Dj Oldskull au intretinut atmosfera pana cand lumea s-a indreptat spre cazare, iar prima zi de festival a luat sfarsit.

Ziua 2

Nici artistii din ziua a2a nu s-au lasat mai prejos. Primul care a urcat pe scena a fost Dj Lexi. Acesta, la fel ca si Dj Oldskull in ziua precedenta, a mentinut publicul in priza atat in timpul momentului sau cat si intre ceilalti artisti. Urmatorii pe lista au fost Vali Umbra, Gonza si Rage, putem spune ca au fost o surpriza placuta, publicul interactionand cu ei pe tot parcursul actului. Un alt nume destul de asteptat a fost Kazi Ploae, acesta a fost insotit de Jamie. Kazi, a facut o surpriza publicului, aducand foarte multe cd-uri pe care le-a aruncat in public. Coma, a oferit un moment diferit, fiind singura trupa de rock prezenta la festival. Consideram ca au reprezentat foarte bine genul. Frigul si-a facut tot mai puternic simtita prezenta, insa, Argatu’ si Mos Martin au reusit cu brio sa incalzeasca atmosfera. In final, the goblin minions au inchis festivalul.

Per total, a fost un spectacol reusit, ne revedem in august!
Revenim cu video si foto

Distribuie

Comments

comments