Poze & Recenzie: HIPHOPKEMP 2011

Iata ca a venit timpul sa va povestim cum a aniversat echipa HipHopLiVE si prietenii lor cele 10 editii de HIPHOPKEMP!

Inca din februarie, colegul Mihai a venit cu ideea ca anul acesta sa punem la cale o plecare, in grup mai mare, spre Cehia la cel mai mare festival de hip hop din Europa!

In urma cu 1 luna si jumatate s-au stabilit conditiile de plecare si s-au inceput “rezervarile” pentru excursie. Cei care au raspuns la strigare sunt: Mihai, Mihaela, Cosmin, Yda, Petruta, Mike, Sthelu, Dexstar, Dedei, Ion, Alin, Adina cu punct, Vlad, Gym, Vapor, Suedezu si Adel (Bogdan).

In dimineata zilei de 17 august, la ora 6:00 ne-am strans la gura de metrou de la Izvor pentru a pleca din Bucuresti. Dupa ce am stat sa-l asteptam pe Sthelu (ca nu se trezise), am pornit spre Arad, de unde trebuia sa il luam si pe Vlad (Timisoara).

In Arad a urmat un “popas” de 6 ore unde ne-am dus la Dum-Dum Studio unde baietii au inceput o sesiune de freestyle ce s-a intins putin dupa miezul noptii.

Dupa peripetiile intamplate la vama cu Ungaria, drumul pana la festival parea ca nu se mai termina. Dupa cateva ore de somn si cateva autostrazi (bine intretinute 🙂 ), a urmat Hradec Kralove, respectiv incinta FESTIVALULUI HIPHOPKEMP!

Printre artistii internationali ce au cantat in prima zi a festivalului s-au numarat Snowgoons impreuna cu PMD, Sean Strange si Sicknature, Arsonists dar si ODD Future.

A doua zi a fost cam mohorata. O ploaie torentiala a reusit sa intrerupa concertul pentru cateva minute, insa fanii muzicii hiphop nu s-au lasat impresionati si au ramas la eveniment. In aceasta zi, artistii internationali fiind Pac Div, Phi-Life Cypher, Rugged Man si Mc Nova Rockafeller, Eklips, Pharoahe Monch, Looptroop Rockers si M.O.P.

Ziua a treia, desi a fost inceputa devreme, a parut prea scurta. Lacul de langa festival a fost plin de oamenii veniti pentru a se racori dar si pentru a se pregati de cea mai importanta zi a festivalului. Dupa o baie bine meritata, am pornit cu totii spre scena principala unde au cantat Random Axe, Heavy Metal Kings. Concertul a fost incheiat de bine cunoscutii Method Man & Red Man.

Dupa incheierea concertelor din fiecare seara, specatorii se refugiau in hangare pentru a petrece pana dimineata.

Mai jos aveti o parte din pozele de la eveniment. Vizionare placuta.

Distribuie

Comments

comments