poze&recenzie: Phi Life Cypher @ Bucuresti

Duminica, 06-11-2011 englezii Phi Life Cypher au concertat in Bucuresti!

Veniti pentru a patra oara in Romania, s-a putut vedea ca Life MC, Si Phili si Dj Nappa s-au simtit foarte bine aici.

Primul concert in tara noastra a fost in anul 2008, cand au cantat la Arenele Romane alaturi de eMC, Torae, Marco Polo si Dj Flo Fader.

A urmat apoi un concert langa Deva in 2009, dupa care, timisorenii au facut pasul urmator de a-i chema inapoi in Romania in 2011. A fost un pas important, deaoarece, cei de la Facem Records s-au hotarat sa ii cheme si in Bucuresti, fiind pentru prima data cand britanicii concerteaza de doua ori in acelasi an in doua orase diferite din Romania.

Intrarea la concert a fost destul de sumbra, deoarece, la ora 21:30, inauntru nu erau mai mult de 20 de persoane. Pana la inceperea evenimentului s-a mai strans lume (nu cat m-as fi asteptat sa vad la un asemenea concert, insa trecem cu vederea).

La inceput a pus muzica Chill Will si Tecko Starr, dupa care a urmat Fanas, pe ritmurile caruia a dansat o trupa de bboy.

Concertul a fost deschis de Cedry2k si Carbon, care a anuntat ca noul sau album va fi lansat in decembrie. A urmat apoi Aforic iar in “incheierea deschiderii” au cantat C.T.C.

La scurt timp dupa prestatia lor, au urcat pe scena Phi Life Cypher care au reusit sa ii tina pe cei din public cu mainile in aer si cu rasuflarea oprita de emotie si incantare.

Dupa epuizarea pieselor din playlist, a urmat momentul mult de asteptat de toti: freestyle-ul! Inca odata ne-au demonstrat cum se face cu adevarat freestyle. Publicul le arata tot felul de obiecte, iar cei doi MC faceau rime cu numele acestora.

La sfarsitul concertului, langa scena din Silver Church se facuse o coada imensa unde fanii venisera sa faca poze cu ei si sa ceara autografe.

Cuvinte nu sunt prea sunt care sa exprime ce s-a intamplat acolo, asa ca va voi lasa cu cateva poze si filmulete puse deja pe net de fanii veniti la eveniment. Vizionare palcuta!

Distribuie

Comments

comments