New Artist In Town: NU’

Acesta este primul articol din seria “New Artist In Town”. Articolele vor fi lansate cam o dată pe săptămână. Ne propunem să aducem în atenţia voastră diferite persoane, tinere şi talentate, care considerăm că vor avea un cuvânt de spus în viitorul muzicii de la noi.

Ca prim invitat, îl avem pe NU’, un mc de 20 de ani din Iaşi. L-am mai promovat, în trecut, pe canalul nostru de youtube: https://www.youtube.com/user/hiphoplivero 

Vă lăsăm spre ascultare, prima bucată postată pe canalul nostru.

În continuare, am realizat un scurt interviu cu Nuţu:

HipHopLive: Salut!

NU’: Salut!

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre tine?

NU’: Deocamdată este clișeul ăla de 20, vârsta la care începi să te gândești doar la cum să faci bani. Dar în mare îți pot spune că sunt un om simplu în căutare de real.

HipHopLive: De unde provine numele tău de scenă?

NU’: “Nu'” nu este un nume de scenă, este un răspuns la anumite întrebări pe care ulterior le pun în piese.

HipHopLive: Ce te inspiră să faci muzică şi de ce ai ales acest gen?

NU’: De inspirat mă inspiră foarte multe lucruri, sincer. Din orice poți face o piesă dacă ai o anumită stare. Important este să o faci cât mai real şi să te menții aşa. Iar “genul” l-am ales pentru că doar asta ascultam. Am fost atras foarte mult de acest stil de viață. Spun ” stil de viaţă” deoarece asta reprezintă acest gen pentru mine.

HipHopLive: Care sunt realizarile tale în muzică? Cu cine ai colaborat şi care sunt piesele de care eşti cel mai mândru?

NU’: Nu ştiu ce înțelege lumea prin realizări, dar eu realizare văd şi în 20 de oameni cu mâinile ridicate la un concert. Realizările mele constau în cunoaşterea de oameni prin intermediul muzicii. De colaborat am colaborat cu artiști locali în două proiecte, unul fiind intitulat “3băieţi”, avem şi o piesă postată ( 3băieţi-nu mă expun) iar celălalt ” Brigada Lăpuşneanu”, unde tot ce facem este acustic. Suntem o trupă ce face HIP-Hop din instrumente. Iar piesa de care sunt eu cel mai mândru este ” Bune nu-s”.

HipHopLive: Ce ne poţi spune despre viitoarele tale proiecte? Pregăteşti ceva?

NU’: Nu pot spune că pregătesc ceva, ce-i drept am câteva piese pe care vreau să le scot, dar referitor la un album va mai dura puţin timp.

HipHopLive: Noi îţi dorim mult succes, mulţumim pentru timpul acordat!

NU’: Şi eu vă mulțumesc! Multă sănătate!

De ce am ales să îl invităm pe NU’?

Considerăm că are tot viitorul în faţă, probabil vă puteţi da seama şi din interviu că e un băiat modest, care munceşte din greu şi îşi vede de treaba lui. Local acesta are destul de multe realizări, sperăm ca prin munca sa şi suportul nostru, acesta să ajungă exact acolo unde îşi doreşte.

Dacă eşti artist sau cunoşti un artist care crezi că se încadrează în secţiunea “New Artist In Town”, nu ezita să ne contactezi pe email: Contact@hiphoplive.ro 

Unde îl puteţi găsi pe Nu’?

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCBtWxqhukNt1tt5MG13MZtw

Facebook: https://www.facebook.com/nutu.btn

 

Distribuie

Comments

comments