poze & recenzie: BattleMC @ Champions Pub (Pitesti)

“Sunt suspect de varicela!” :))

Cu concluzia asta am ramas dupa evenimentul de Battle MC de pe 20 Aprilie de la Pitesti, unde au mai concertat Zeghe Production si Katana. Dupa cum probabil stiti, a2a zi, pe 21 Aprilie, baietii de la Katana au anuntat printr-un comunicat amanarea lansarii albumului “Momente Si Schite” de pe 22 Aprilie din Elephant Pub din cauza unor probleme de sanatate pe care le are No Mo’, in parenteza ” are varicela!”.

Am plecat din Bucuresti la 18:30 si am ajuns in Pitesti pe la 19:30. Probleme pe drum n-au fost, No Mo’ avea telefonul la un moment dat inchis, si numarul lui Menthoru’ nu-l aveam, dar ne-a sunat el la scurt timp sa ne intrebe cat mai avem sa ajungem ca sunt si ei pe drum. Am ajuns usor la Champions Pub, unde am stationat circa 10 minute sa ne minunam la cd-urile cu albumul “Momente Si Schite”.

Inainte sa urcam in pub, am dat peste un afis care promova evenimentul… mare cat usa, pe care ne-am “certat” la un moment dat care sa-l ia, dar pana la urma, tot acolo a ramas.

Inauntru erau baietii de la Zeghe Production, Alejo si Tzp, dar si Alin Ivanov de la HipHopKulture.ro, care s-au ocupat si se ocupau de eveniment sa decurga cum trebuie.

Dupa ce am vazut cum a fost la Constanta, ne asteptam sa fie cel putin la fel de tare la Pitesti, mai ales ca s-au inscris nu mai putin de 12 Mc: 13, Seb, Nitu Daniel, Alberto, Tibi Free, G. Mihai, Edi, M. Ionut, Faust, Geani, Cosma si Ivory, dintre care doar M. Ionut n-a putut sa ajunga.

Primele battle-uri au fost foarte tari! Publicul putin suparat, dupa ce urmarise in prima runda eliminatorie Faust vs Geani, pe care multi din public ii vedeau in finala, Geani insa castigand in fata lui Faust. Fiind si favoritul publicului, l-a intalnit in urmatoarea runda pe Cosma care a reusit sa faca surpriza serii si sa treaca de el.

Finala a avut loc intre Cosma si Seb, care a si castigat locul 1.

La marea finala din Bucuresti, de la Pitesti, vor merge finalisti Cosma si Seb care au castigat din partea pub-ului Champions o sticla de whisky si vodka dar si Faust caruia i s-a mai dat o runda cu Geani, insa cel din urma a renuntat.

Recenzie: Ion Mihaita
Foto: Mihaela Cojocariu

Distribuie

Comments

comments