Primul parfum marca Jay Z

jay-z-gold

 

Nu mai este nicio noutate pentru nimeni faptul ca Shawn Carter este echipat cu un adevărat spirit de antreprenor, domeniile sale de activitate fiind unele dintre cele mai complexe: de la muzică la îmbrăcăminte, linie de cosmetice, până la baschet şi parteneriate cu HP şi Microsoft. Astfel, revista americană Forbes l-a pus pe artist pe coperta ediţiei “400 cei mai bogati americani”, cu o avere estimată de peste 750 de milioane de dolari.

Pe 29 noiembrie Jay Z lansează oficial o nouă linie de bussines, de data acesta făcându-şi intrarea pe piaţa parfumurilor. Primul său parfum de bărbaţi, GOLD, este creat de Ilias Ermenidis şi va fi lansat exclusiv într-un lanţ de magazine american care nu de mult s-a izbit de controverse.

Luna trecută conducerea lanţului de magazine american Barney’s a fost acuzată de rasism după ce doi clienţi de culoare au fost reţinuţi la ieşirea din magazin şi întrebăţi cum au putut să îşi permită achiziţionarea acelor produse scumpe. Deşi lanţul de magazine a fost dat în judecată, Jay Z şi-a asociat numele cu aceştia şi, mai mult de atât, a declarat că urmează să îşi exindă linia de cosmetice cu deodorant şi gel de duş. Preţul parfumul GOLD va fi estimat la 80 de dolari.

 

“Inspired by an icon, the white fougere fragrance is perfected through a layered blend of yellow ginger, white cardamom, and grapefruit with a hint of blueberry. At the heart, a refined infusion of violet leaf, cypress, lavender, and luxurious vetiver with a thread of pink pepper gives a tailored, modern signature. A rich note crafted with golden amber, patchouli, teak, and bourbon vanilla give a final shot of gilded sensuality.

TOP: The brightness of Sicilian Bergamot and ginger warmed with Cardamom.
MID: Masculine vetiver and teak wood mingle with the spice of pink pepper.
BASE: Rich amber and sensual myrrh are smoothed with bourbon vanilla.”

Distribuie

Comments

comments