Recenzie Alborosie @Arenele Romane (5 noiembrie 2016)

Published by

Sambata seara am poposit la Arenele Romane din Parcul Carol din capitala.
In seara de 5 spre 6 noiembrie avea sa aiba loc mult asteptatul concert Alborosie. Ajunsi pe la orele 21 la locul cu pricina ne prezentam la intrare pentru a intra in posesia bratarilor, de aici auzindu-se deja vibe-ul muzicii ce avea sa ne astepte pana sa intram.
Ne lasam hainele la garderoba, fumam o tigara si dam jos capacul obicetivului pentru a putea imortaliza momentul.
Dupa warm up-ul ce ne integra in atmosfera, trupa Basska avea sa intre pe scena pentru un concert de aproximativ o ora, atingandu-ne cu acordurile instrumentelor live, cat si a vocilor interpretilor.

Dupa pauza dintre concertul baietilor de la Basska si a artistului mare precizat in main eventul evenimentului, artistii ce il insoteau pe Alborosie isi fac rand pe rand aparitia pe scena, acestia fiind undeva la 13 artisti, niciunul nelasandu-se mai prejos, toti fiind unul si unul.
Dupa ce acestia isi iau locul, artistul raggae Alborosie apare pentru show-ul sau incendiar de la Bucuresti, acesta nefiind primul care a avut loc in capitala, acum cativa ani concertand in acelasi loc, revenind pentru cei ce ii iubesc muzica maestrului.

Nu dorim sa spunem mai multe, incurajam sustinerea artistilor prin venirea voastra, a publicului, la evenimente, indiferent de felul acestora.
Sustineti ceea ce va place, ce iubiti!

Reprezentati!

 

Distribuie

Comments

comments