Ne-am distrat in prima zi de Untold cu Bad and Boujee, Bruja, Satra B.E.N.Z., Doc si Facem Records

Dupa un an de pauza iata ca ne putem bucura de festivalul Untold. Prima zi i-a avut ca protagonisti pe Bad and Boujee, trupa formata din Dj Lexi si Dj Oldskull. Baietii sunt din ce in ce mai cunoscuti la nivel national, avand petreceri pe la toate marile festivaluri plus luna de luna au fost prezenti in orase precum Brasov si Cluj. Stilul pe care il abordeaza este o fuziune dintre muzica hip-hop si cea electronica, astfel ca lumea si-a putut face incalzirea pentru ceea ce urma.

Bruja nu a mai fost o surpriza pentru noi, avand ocazia sa o auzim la Bistrita cu o saptamana inainte. Este impresionant faptul ca are o prestatie atat de buna live, desi are foarte putine concerte sustinute pana acum. Merita cu atat mai mult apreciata dat fiind faptul ca este singura fata care a fost invitata din industria hip-hop.

Momentul Brujai a fost continuat de baietii de la Satra B.E.N.Z., in prima parte a concertului a ramas destul de putina lume dat fiind faptul ca in acelasi timp canta Tyga pe Main Stage. Totusi in a doua jumata destul de multa lume s-a intors in fata scenei Alchemy. (Mentionez faptul ca am fost si noi sa ascultam cateva piese de la Tyga dar nu am ramas impresionati de prestatia live). Ultima jumatate de ora a salvat tot concertul, baietii au interactionat foarte mult cu publicul, au facut si o trecere printre cele mai cunoscute piese ale lor si am asistat la bine cunoscutul lor moshpit.

DOC a incheiat seara de hip-hop alaturi de brigada Facem Records (Deliric, Vlad Dobrescu, Vlad Flueraru, DJ Nasa si Tomi Marfa). Asa cum ne-a obisnuit, DOC a cantat cu toti invitatii dar a ales si cateva piese solo. Cele mai apreciate bucati au fost tot cele in formula CTC.

Ne-am bucurat sa revenim la Untold, organizatorii merita tot respectul nostru pentru ca aleg sa sustina miscarea hip-hop!

Distribuie

Comments

comments