Recenzie: Concert BOCASECA – Jungle Temple – Cluj Napoca

Vineri, 6 mai, ne-am adunat la Jungle Temple pentru concertul lui Bocaseca din Cluj Napoca. Evenimentul a fost organizat de Colea, ca de fiecare data cand vine Partea Bolnava la Cluj. In general sonorizarea e o problema la evenimente de genul insa de data asta nu a fost cazul. SonicState a venit cu sonorizarea tocmai din Baia Mare, sunetul fiind impecabil.

Usile clubului s-au deschis la ora 19:00 si incet, incet lumea a inceput sa se stranga. Daca nu ati mai fost la concertele lui Bocaseca trebuie sa stiti ca publicul lui e destul de unit si a fost placut sa ne revedem cu atatia oameni cunoscuti. Astfel de momente chiar pot sa lege conexiunile unei comunitati.

Dupa cateva beri, multe povesti si voie buna, a inceput un cypher la care au participat membrii din Concrete Rockers. La scurt timp, pe scena au intrat in deschidere Manolescoo, Scubi si Marinaru (artisti binecunoscuti pe plan local). Dupa ce publicul a fost incalzit, a venit si momentul mult asteptat, Bocaseca a urcat pe scena alaturi de Mihai Radasca, Mu-jerezz, Nu’ si David Skunk. Artistii au electrizat publicul si au transmis vibe-ul ala underground pe care il asteptau toti. A existat si o pauza in care Petac si Zellu au bagat o sesiune de freestyle. De mentionat ca pe tot parcursul warm-up-ului la platane au fost Reco si Surdu care s-au mulat perfect pe asteptarile fanilor.

Acesta a fost primul act de rap din Jungle Temple, locul are foarte mult potential, la cat mai multe evenimente de genul!

Link-uri de contact:

Organizator:  https://www.facebook.com/Col3a-142691742436416  (Colea)

𝐁𝐎𝐂𝐀𝐒𝐄𝐂𝐀 facebook.com/BocasecaOfficial

𝐌𝐔-𝐉𝐄𝐑𝐄𝐙𝐙 facebook.com/profile.php?id=100046821236696

𝐍𝐔’ www.facebook.com/nutu.btn

𝐌𝐈𝐇𝐀𝐈 𝐑𝐀𝐃𝐀𝐒𝐂𝐀 facebook.com/MihaiRadasca

……………………………………………
Warm up: RECO & SURDU
facebook.com/wildersreco
facebook.com/unuSurdu
https://www.facebook.com/wildstylerscollective
In deschidere:
MARINARU
facebook.com/Marinaru.Oficial
MANOLESCOO’
facebook.com/Manolescoo-111399830684001
SCUBI : https://www.facebook.com/andrei.scooby

Breaking: CONCRETE ROCKERS & Friends
facebook.com/cnrtrockers
……………………………………………
Sound by SonicState
facebook.com/sonicstatesound

In continuare lasam o serie de imagini realizate de Emanuel Chivoiu:

Pentru galeria completa click: Aici

 

Distribuie

Comments

comments