A doua zi de Untold cu Amuly, Spike, Deliric x Silent Strike si Grasu XXL

Ziua cu numarul 2 o putem numi cea mai comerciala zi, am avut ocazia sa auzim si live unele dintre cele mai indragite piese de pe radio.

Amuly a dat startul distractiei, fiind acompaniat la pupitru de DJ Sauce si la microfon de Lu-K Beats. Amuly a cantat cele mai cunoscute piese ale sale dar si bucatile in colaborare cu Connect-R, Abi, Azteca, Rava si Tomi Marfa (care a fost si el pe scena). In premiera s-a auzit live piesa “Curieru”.

Spike a fost sustinut de la pupitru de Dj Grewu, s-au putut asculta cateva piese mai vechi insa in principal publicul isi dorea sa fredoneze bucati precum “Manele”, “Salcamii”, “Paparude” si in general ce se mai aude pe la radio.

La Deliric si Silent Strike a fost din nou un concert cu foarte multe elemente, avand in vedere ca invitati au fost toti baietii de la Facem Records, Muse Quartet si Dan Basu. Am putut auzi bineinteles piese de pe albumul celor doi, dar si bucati de la DOC si Vlad Dobrescu. De asemenea Vlad Flueraru a avut momentul lui si a anuntat ca urmeaza sa scoata un nou material. Imaginea de ansamblu s-a ridicat la nivelul festivalului in sine.

Grasu XXL desi nu a scos de ceva timp un material, a avut un show live peste majoritatea colegilor sai de breasla. Artistul chiar stie sa faca spectacol, are o chimie incredibila cu publicul si de cate ori am fost la concertele lui m-am putut bucura de un show complet dupa care am plecat cu o stare de bine. Spre deosebire de alti artisti, Grasu, are foarte multe piese chiar si de acum mai bine de 10 ani care au ramas in memoria publicului si e o bucurie sa le reasculti.

 

 

Distribuie

Comments

comments