Concert Norzeatic @ Flying Circus, Cluj-Napoca (01.03.2013)

Neprimind vreun martisor interesant, mi-am propus sa-mi ofer singura cadou o seara de muzica buna, mai ales, ca pe 01 martie, Norzeatic a sustinut un concert la Cluj-Napoca, in Flying Circus.

Pe parcursul warm-upului, grija platanelor a purtat-o AstronautKru, care a reusit sa pregateasca publicul pentru momentele pe ritm jazzy care urmau.

Mergand pe premisa unui simplu concert, la finele serii am realizat ca nu a fost vorba doar de asta, ci de o demonstratie clara de profesionalism si dedicare din partea artistului, care a interactionat in mod constant cu publicul.

Depasind problemele de ordin tehnic, Norzeatic s-a infiltrat perfect in principul calitate, nu cantitate, demonstrand ca nu este nevoie de mai multi oameni pentru a produce muzica buna, este arhisuficient unul, dedicat complet microfonului.

Mentionez ca a fost singurul concert la care am participat unde artistul s-a intors de doua ori pe scena dupa ce a anuntat ulterior incheierea concertului.

Piesele interpretate la Cluj se regasesc pe materialele Aici, Acum; Caravana PM:AM (2012); Exercitii pe ritm de pace.

In continuare, va prezint cateva fotografii din cadrul serii si va urez o primavara cel putin la fel de melodioasa precum a fost concertul lui Norzeatic. 🙂 (Ada Blendea)

Distribuie

Comments

comments