Vali Umbră, Vlad Dobrescu, DJ Sauce, AFO, Bean MC, Infinitu @ Colectiv // Recenzie // Poze

Published by

Dupa o săptămână în care toţi am fost conectaţi la fel de fel de lucruri care ne ţin în priză, nu puteam să ne deconctăm mai bine decât începând cu prima zi de weekend: vinerea.

Vineri, 26 septembrie, o zi încă senină, plecăm uşor, uşor toţi, care dincotro de la muncă sau alte activitaţi pe care nu le-am face fără a fi nevoiţi.
De câteva zile ştiam de un concert ce se va desfăşura în clubul bucureştean Colectiv.

Până a pleca spre seara de relaxare de care aveam nevoie ne mai întâlnim cu câţiva tovaraşi, mai schimbam o vorbă, mai bem o bere, pentru ca mai apoi sa ne grupăm pentru a merge spre concertul mult aşteptat.

Uşor , pe drum, vedem cum se lasa cerul tot mai greu, norii parcă cuprind întreg oraşul, ca mai apoi sa înceapă să se descarce şi ei după o săptămână obositoare.

Pică uşor, noi ajungem în zona clubului, intrăm să vedem ce şi cum, mai ieşim puţin la aer curat, ca mai apoi să ne regrupăm în incinta clubului pentru un show de excepţie.

De la bun început, Dj Sauce şi Vlad Dobrescu încing încăperea cu un warm-up greu, animând astfel clubul şi asteptând ca lumea să se adune şi ca zona să devină din ce în ce mai neîncăpătoare.

La puţin după orele 1, apare pe scenă Vali Umbră, spărgând gheţa pentru concertul de vineri seara.

Alături de AFO, Bean MC şi bineînteles de VD şi Sauce, începe show-ul ce urma să se desfaşoare de acum, ceva timp în noapte, pentru ca mai apoi să îşi facă apariţia şi Infinitu’.

Cu glugile pe cap si cu ritmul Hip-Hop-ului în sânge, cu muzica de bântuiala în suflete, aproape toţi susţinătorii genului “mormăie” împreună cu artiştii versurile pieselor deja bine ştiute.

Fiecare invitat îşi pune amprenta pe eveniment prin interpretarea live a colaborărilor cu Vali, pentru ca la sfârşit, după ce emcee-ii se retrag, să revină pentru a mai băga câteva bucăţi pentru cei prezenţi.

Seara a fost o reuşită totală, Hip-Hop-ul nostru arătând încă o dată că se menţine în floare!
Vă aşteptăm la concerte!
HipHopLive out!

 

Distribuie

Comments

comments