Recenzie: EP “Carousel” – Silent Strike@Colectiv

Sunetul s-a dispersat in nenumarate note muzicale si a iesit “Carousel“. Nu vorbim de un parc de distractii, ci despre cel de-al 10-lea material pe care Silent Strike l-a lansat; un EP de 6 piese care te poarta catre o calatorie astrala, de la “Noon Moon” pana la “Endeared”.
Ioan Titu a vrut sa imparta cu noi frumusetea muzicii sale, de aceea lansarea a avut loc in Colectiv, in data de 27 septembrie. Clubul a fost plin, plin de emotii si trupuri tremurande care asteptau stinghere in picioare sa-si bucure auzul cu o muzica aleasa. Nu gasesc asemanare si nici comparatie cu vreun alt producator , sa va puteti face o idee cam ce inseamna Silent Strike si muzica sa. Simplu : muzica dintr-un suflet pentru alte suflete.
Carousel” inca se aude in casti si de fiecare data ma duce intr-un alt film si spre alte culmi neatinse ale mintii.
N-am sa mai stau la povesti. Nu este genul acela de muzica pe care o poti explica in cuvinte, ci trebuie simtita de fiecare in parte; fiecare cinel ce rasuna ca un ecou in tot corpul si se loveste de fiecare componenta a urechii.

-Stiti secventele alea in care el si ea se dau in carousel, iar imaginile sunt surprinse in slow motion? Zambetele lor se maresc cu fiecare secventa derulata, corpurile plutesc, iar starea lor este una euforica? Cu mainile in aer, el incearca sa o prinda de mana, traind momentul.
Nimic nu mai exista in jur ; doar eternitatea in fata lor.
Asta e tripul pe care l-am avut cand am ascultat materialul. Mi-a cu(tremurat) sufletul.

Recomand cu caldura sa-l aveti in casti, pe repeat.

 

Distribuie

Comments

comments